Elverum med 2 poeng i Slovakia. – Elverum

Elverum med 2 poeng i Slovakia.

Elverum med ny sterk seier i Champions Leauge

TATRAN Presov var i utgangspunktet favoritter før Elverum kom på besøk lørdag, men det skulle vise seg at de skulle få det tøft mot gutta fra Hedmarks dype skoger.

Elverum hang bra med fra start og gikk opp til ledelsen først på 5-4. Deretter byttet lagene litt på å ha føringen før Elverum dro fra og hadde 3 mål å gå på før pause, men TATRAN knappet ned til 16-17 før signalet for første omgang gikk.

I andre omgang holdt Elverum TATRAN bak seg et stykke men for mange tekniske feil og noe bom ble skjeblesvangre. Vipps tok TATRAN over kampen og ledet plitselig med 2 mål.

Med 2 mål bak så det vanskelig ut for Elverum, men selv om Elverum pådro seg 2 minuttere på slutten klarte de ta over ledelsen igjen og kunne nok en gang sikre en seier i Champions League, denne gangen på bortebane 27-25 etter at Nergaard stengte buret i sluttminnuttene, og Elverum fikk det til å sitte.

Josef Pujol, Tamas Ivancsik og Aleksander Børresen var svært delaktige i seieren, i tillegg var også Nikolaj Mehl knallhard og Tine Poklar og Andre Lindboe leverte når det gjaldt. Elverum hadde en periode med tekniske feil, som TATRAN ikke klarte å utnytte, Elverum var lynraske hjem og reddet med det seieren i Slovakia.

Det betyr at Elverum nå deler 1.plassen i gruppa etter at Metalurg slo Naturhouse La Rioja, 24-23 i Makedonia.

Montpellier spiller senere i kveld mot Chekhovskie Medvedi i Frankrike, først når denne kampen er avgjort vet vi nøyaltig posisjon for Elverum.