Enkel seier over DHK! – Elverum

Enkel seier over DHK!

Elverum-Drammen 32-26

Elverum startet denne kampen veldig bra, og allerede etter 1:20 har Tine Poklar satt to baller bak Mathias Holm i Drammens mål. Elverum fortsatte å kjøre videre mot Drammen og på stillingen 5-1 til vertene måtte Kristian Kjelling ta en alvorsprat med sine disipler. Etter praten var det tydelig at gjestene fra Drammen fikk mer inspirasjon. Lagene fulgte så hverandre helt opp til stillingen 9-9 etter 18 minutter.

Etter dette sa Elverum takk og farvel til Drammen. Erik Toft som hadde kommet inn banket inn en 11-9 ledelse like etterpå. Kun 30 sekunder etterpå viser også toft at han har overblikket i orden. Etter at Pujol kjører opp ankomsten ser Toft at Lindboe er helt alene. Lindboe får ballen og kantspilleren satte inn et av sine tre mål i denne kampen.

Aleksander Børresen setter et lite støkk i alle de 1400 tilskuerne som besøkte Terningen Arena denne kvelden. Strekkjempen måtte ned for telling etter 25 minutters spill, men heldigvis for alle som er glad i Elverum håndball så gikk det bra med Aleksander.

Nikolaj Mehl som måtte starte på benken til fordel for Burud, kom inn på banen på slutten av den 1.omgangen. Dansken var meget hissig på å vise seg frem foran møte mot Naturhouse La Rioja. Med en suser av en scoring sendte han Elverum opp i en 15-12 ledelse like før pause.

Pauseresultatet var 17-12 til Elverum

Den 2.omgangen ble rene transportetappen for de seiersvante vertene i svart og hvitt. Med to kjappe scoringer så ledet hjemmelaget tidlig med syv mål. Og det var ingen i hallen som trodde at Kjellings lag skulle klare å ta igjen Elverum. Men heldigvis for kampen la ikke DHK seg ned.

Etter 11 minutter av den 2.omgangen plukker Børresen opp en retur fra et godt skudd av Mehl. Med sin kvikkhet setter Aleksander ballen i mål. På dette tidspunktet ledet Elverum med 24-18. Børresen noterte seg for tre mål i en kamp hvor han hadde hele ansvaret på linjen for Apelgrens lag.

Drammen prøvde og prøvde i denne kampen. Deres høyreback Øyvind Frigstad gjorde fem mål, og ble med det kåret til banens beste spiller for Drammen.

Tine Poklar setter inn sitt fjerde mål i det han fører Elverum opp i en 28-22 ledelse med kun ni minutter igjen å spille. Sloveneren som kom til Elverum i september ble også kåret til banens beste i kampen mot Drammen.

Kampen ender 32-26 som er en godkjent prestasjon av Elverum. Allerede om en uke kommer DHK på besøk igjen. Denne gangen er den kvartfinale i NM.

Men først rettes blikket mot Champions League! På søndag smeller det på nytt i Terningen. Ta turen!