Vi ønsker oss en hvit hall på søndag! – Elverum

Vi ønsker oss en hvit hall på søndag!

Søndag er det klart for EHF Champions League i Terningen Arena, når Naturhouse La Rioja kommer på besøk. En ny toppkamp, og Elverum trenger den støtten de kan få! Nå vil vi ha en hvit hall på søndag, så finn fram hvit overdel til kampen! Det skal koke i Terningen Arena

HVIT OVERDEL!

SØNDAG 18:15 I TERNINGEN ARENA

ELVERUM – NATURHOUSE LA RIOJA, EHF CHAMPIONS LEAGUE

Elverum inviterer til nok en håndballfest i EHF Champions League, med en oppfordring om å komme i hvit overdel til kampen omtoppplassen i gruppe C.

Se for dere en stapp full hall, full jubel og hele hallen i hvitt! Det vil ikke bare høres men også ses, at det koker i Terningen Arena!

Vi oppfordrer alle som har en hvit overdel til å ta på seg dette til kampen.
Alle yngres-spillere oppfordres spesielt til å komme i spillerdrakt!- eller annen hvit overdel, da vi ikke har barnestørrelser.

Så bli med å gjøre hallen hvit mot Naturhouse La Rioja, la dem få se hva Elverum har å stille opp med både på banen og på tribunen!

I samarbeid med Bekkevoll Eiendom, Sparebanken Hedmark, Martin M Bakken. Taigan og Konica Minolta har vi også skaffet til veie 1500 hvite t-skjorter, men med over 2000 tilskuere vil ikke dette holde. Vi oppfordrer derfor alle som kan til å ta på egen hvit overdel til kampen!