Fortsatt plasser igjen til La Rioja-kampen! – Elverum

Fortsatt plasser igjen til La Rioja-kampen!

Elverum i kok før ny Champions League kamp!

Aldri før har billettene gått unna som foran Elverums Champions League kamp mot spanske Naturhouse La Rioja. Publikum kommer fra fjern og nær, til og med over svenksegrensa for å få med seg storoppgjøret live i Terningen Arena.

Elverum har levert over all forventing hittil denne sesongen, i tillegg til sine 5 poeng på 4 kamper i EHF Champions League, er Elverum fortsatt med i NM hvor de spiller kvartfinale kommende onsdag, og tok forrige onsdag sin 7. strake GRUNDIGligaseier og står ubeseiret i norsk serie så langt i sesongen.

Elverum overrasket alle når de tok poeng mot Chekhovskie Medvedi i 2.runde av Champions League, deretter sendte de sjokkbølger utover Europa med seier over Montpellier helga etter, før TATRAN Presov måtte se seg slått i Slovakia forrige helg. Nå koker det i den lille byen langs Glomma, med sine drøyt 20.000 innbyggere, har Elverum tatt Norge og Europa med storm med herrehåndball i Europa- toppen.

Klubben jobber for å farge hele hallen hvit under oppgjøret med La Rioja som leder gruppa sammen med nettopp Elverum, hvor de ligger foran på målforskjell. Alle er oppfordret til å møte i hvit overdel og i tillegg har klubben sammen med samarbeidspartnere kjøpt inn hvite t-skjorter som skal hjelpe til å farge hallen hvit til støtte for Elverum Håndball Herrer.

Lørdag var så godt som hvert eneste sete i Terningen Arena utsolgt(!) Et par enkeltseter rundt om i Arenaen er alt som er igjen av sitteplasser, men fortvil ikke, sier Elverum Håndballs Markedssjef, Kalle Björkman.

«Det er fortsatt omlag 300 plasser igjen på ståtribunen! Vi var fredag kveld nødt til å åpne for salg på ståplassene, for å gi plass til alle som vil se denne kampen live. Aldri tidligere har vi solgt så mange billetter så lenge før kampstart», sier Björkman.

Allerede tirsdag var over 1300 billetter solgt til oppgjøret, som trener Michael Apelgren beskriver som kanskje tidenes største kamp i Elverum.

«Det er helt vanvittig å få være med på dette. Ingen hadde nok sett for seg Elverum i denne posisjonen på dette stadiet i Gruppespillet, men vi er med for å vinne og ikke for å delta. Så vi slutter ikke å tro på seier, selv om motstanderne blir mer og mer krevende», sier Apelgren.

Elverum har allerede levert en historisk Europabragd med resultatene hittil denne seosngen, men det stopper ikke klubben fra å ta skritten enda lenger. Åpner muligheten seg for avansement fra gruppespillet vil det være tidenes prestasjon av et norsk klubblag på herresiden.

«Det er fortsatt ståplasser igjen, og det er ikke dårlige plasser vi snakker om», presiserer Björkman. «Du får et av Europas tøffeste håndballshow på nært hold, live og med en fantastisk atmosfære der hele hallen er kledd i hvitt og hvor det er umulig å ikke bli revet med av stemningen» smiler en entusiastisk Kalle Björkman.

Vi tørr påstå at en slik aften i Terningen Arena, vil være med deg som et minne for livet. Uansett resultat ute på banen. Skulle Elverum ta nok en historisk seier vil du hvertfall angre på at du ikke var her!

Så kjøp din billett nå, det er fortsatt ikke for sent å få med seg #EuropasTøffesteHåndballshow LIVE!

SØNDAG 18:15 ELVERUM -NATURHOUSE LA RIOJA -EHF CHAMPIONS LEAGUE GRUPPE C!