Før kampen med Drammens rutinerte høyreving Christian Spanne – Elverum

Før kampen med Drammens rutinerte høyreving Christian Spanne

Det er tid for cupens kvartfinale! I kveld 18:30 møtes Elverum og Drammen i kampen om semifinaleplass! Drammens Christian Spanne er klar!

Først hjertelig velkommen til Terningen Arena og dagens kvartfinale i NM

Dere startet sesongen med tre strake seirer, etter det har ni tapt de siste kampene. Hvordan ser du på deres sesong så langt?

Vi fikk en veldig god start, som dog ikke var helt representativ for årets grundigliga. Vi møtte noen antatt dårligere lag, samt 2 poeng mot fyllingen som vi var veldig glade for. Etterpå har det gått litt tråere for oss, der vi har vært veldig nære poeng mot Kolstad og BSK, samt at vi presterte årsverste mot Bodø. Poeng mot Elverum så vi på som veldig vanskelig, og er fornøyde med en brukbar kamp

Forrige onsdag gjestet dere Terningen Arena i Grundigligan. Seier for Elverum den gangen hva skal til for at Drammen vinner onsdagens kvartfinale og tar seg et skritt nærmere Oslo Spektrum?

For oss å ha en mulighet mot Elverum må alt klaffe. De har en bred stall, samt utrolig gode enkelt spillere på alle posisjoner.

Du har spilt i Drammen i mange år og vært med på mange tøffe kamper med Elverum. Hvilket er ditt største minne og hvilke følelser får du i deg når Elverum står på motsatt banehalvdel?

Det beste minnet må være en eller annen kamp for 5 år siden der vi kjørte over Elverum i Drammens Hallen, en Kamp Espen Lie Hansen puttet 17 kasser og fikk for alvor vreden fra Taigaen over seg
Var mer ett hat oppgjør tidligere å møte Elverum, men det laget og den profilen Elverum har nå er det bare å beundre. Mange av oss skal være glade for at vi får matche med CL lag, og spille for en fullsatt hall

Drammen har de siste årene ikke vært med i den absolutte toppen sånn som den gangen man dominerte herrehåndballen i Norge. Hva mener du skal til for at klubben igjen skal være helt oppe og krige om medaljer?

For å få Drammen tilbake der de hører hjemme må det tas en del grep. Kontinuitet i både trener og spillerstall, bygge lag for lag, samt å fortsette den positive trenden med tæring for næring økonomisk. Det nytter ikke med snarveier på noen måte, og vi må tilbake til tiden klubben fostret de største talentene selv, samt at vi var ett attraktivt mellomledd til profflivet

Til slutt, kan du gi noen ord til de Drammensupportere som tar turen til Elverum og Terningen Arena onsdag kveld.

Til våre trofaste supportere i Ælvebredden vil jeg si tusen takk for at dere stiller opp for oss, både på og utenfor banen. Dere får ikke i nærheten av den oppmerksomheten og rosen dere fortjener, og vi setter utrolig stor pris på dere.