Pujol tatt ut til Sveriges bruttotropp! – Elverum

Pujol tatt ut til Sveriges bruttotropp!

En eventyrlig høst har gitt Pujol et bein innenfor på det svenske landslaget.

Elverums playmaker Josef Pujol er for første gang tatt ut i det svenske landslagets bruttotropp, som totalt inneholder 28 spillere.
Pujol er ikke blant de 16 som er tatt ut til hovedtroppen, men en av de hjemmeværende reservene, i denne omgang.

Sveriges Landslagssjef Kristján Andrésson erkjenner overfor lokallavisa Østlendingen at Pujol var med i diskusjonen blant de 16 første spillerne i hovedtroppen.Andrésson mener matchingen Pujol nå får i Champions League sammen med Elverum er gull verdt.

«Han har spilt for få internasjonale kamper siden U-landsklaget. Han ledet det laget til VM-gull i 2013 og har alle muligheter», sier Andrésson til Østlendingen.

Josef Pujol kom til Elverum foran denne sesongen, fra den svenske klubben Hammarby. Han har etterhvert spilt seg svært godt inn i laget, og vært blant banens beste i flere oppgjør for Elverum denne høsten. Med sitt kloke håndballhode har han vist ovenfor Michael Apelgren og Elverumsfansen at overgangen var riktig for klubben, nå får han også beviset på at overgangen var riktig for han, med uttaket til landslagstroppen.