Tine Poklar var solid i både angrep og forsvar!

Semifinale neste!

Elverum klare for semifinale etter seier mot Drammen

Elverum-Drammen 31-22

Elverum hadde ingen god åpning på kampen i Terningen i går. Bortelaget Drammen ledet 3-2 etter 05:30, og da hadde Elverum også hatt et overtall som de tapte med ett mål, etter en kunstscoring av Christian Spanne fra høyrekanten.

Tine Poklar satte sin første scoring etter 10:20 spilt. Sloveneren førte Elverum opp i en ledelse på 6-5. Alle av utespillerne som startet kampen for Elverum hadde tegnet seg på scoringslisten. Det vitnet om et variert og fint angrepsspill fra gjestene. Poklar ble også Elverums første tomålsscorer etter at han scoret i angrepet etterpå for de svarte og hvite.

Jonas Burud satte to kjappe scoringer for vertene før Hippe reduserer til 9-8. Elverum var litt bedre i denne perioden, men sliter litt med et bevegelig DHK, som også hadde Christian Spanne som var i storform denne kvelden.

Elverum går opp i en ledelse på 11-8 etter at Tamas Ivanscik satte et straffekast sikkert i mål bak Mathias Kolstad Holm. Aleksander Børresen fikk en kraftig dytt i ryggen, og DHK fikk en utvisning. I overtallet gjorde Elverum kanskje sin dårligste overtallsperiode i 2016. Med to baklengs i 7 mot 5 spillet kom DHK inn igjen i kampen. Like etter utlignet DHK til 11-11 etter 23:38.

Josef Pujol fikk sin 2.utvisning to minutter før pause etter at han var litt for tøff med Oskar Olafsson. Olafsson klarte å sette ballen i må i den situasjonen, og stillingen var 15-14. De to siste minuttene var veldig gode. Med to mål i undertallet gikk vertene til pause med 17-14 over

Starten på den 2.omgangen er ganske lik den første. Elverum klarer ikke å øke forspranget helt. Etter 06:30 satte Lindboe inn 19-16 til hjemmelaget og DHK fikk sin andre utvisning i omgangen. Elverum fikk derfor nok en god mulighet til øke. Denne gangen klarer de svarte og hvite nettopp dette. De økte med ett lite mål i denne perioden, dette var mye bedre enn hva Elverum hadde gjort i de forrige periodene i

Kunstneren setter inn sitt 6.mål etter 14 minutter spill. Kunstneren det er snakk om er André Lindboe, kantspilleren tricket inn en nydelig scoring for hjemmelaget. Elverum hadde på dette tidspunktet opparbeidet seg en 22-17 ledelse, men Spanne og Drammen fikk muligheten til å redusere fra straffemerket. Uheldigvis for DHK bommet Spanne straffekastet mot Morten Nergaard.

Morten Nergaard gjorde en meget god 2.omgang for Elverum Elverumsingen var en av de virkelige bidragsyterne til at Elverum ledet hele 25-19 da det sto igjen 9:30 av kampen.

Elverum hadde full kontroll på slutten av kampen. Med en ledelse på 6 mål med kun fem minutter igjen begynte nok både supporterne og spillerne å tro på semifinale.

På slutten av kampen får Torbjørn Eide en scoring etter en god kontring av Elverum. Didrik Linderud er like egoistisk i det han spilte igjennom Eide når han selv var i en god scoringssjanse.

Kampen ender 31-22 etter at Håkon Ekren satte inn siste scoringen i kampen.

Elverum har med dette gjort en meget god innledning på sesongen i hjemlig serie. Etter sju strake seire i serien og semifinale i cupen er nok dette en av de beste sesongstartene som de svarte og hvite har gjort. Nå venter noen dager fri for Elverum

DHKs beste: Christian Spanne

Elverums beste: Tine Poklar.