Nergaard kan ha satt verdensrekord – Elverum
Morten Nergaard var banens beste

Nergaard kan ha satt verdensrekord

Elverumsmålvakten satte 5 scoringer i en og samme kamp.

Elverums målvakt Morten Nergaard hadde hellet med seg mot FyllingenBergen på bortebane onsdag.

Elverum vant 37-29 i en god kamp av gutta, speseilt i 2 omgangen viste Elverum at de er hakket vassere enn de fleste denne sesongen.

Det var likevel andre ting som fikk mest oppmerksomhet, nemlig Morten Nergaards 5 scoringer.

Det er ikke unormalt at målvakten scorer i håndball lengre, men å sette hele 5 mål fra andre siden av banen er langt fra hverdagskost, selv for en klassekeeper som Nergaard.

Fyllingens spill med 7-6, ved å ta ut keeperen gjorde sitt for at Nergaard kunne sette ballen i åpen kasse hele 5 ganger. Drøssevis av tekniske feil gjorde det til en svært krevende kamp for Bergenserne.

Nå melder den svenske nettsiden handbollskanalen.se at Nergaard kan ha satt ny verdensrekord i antall målvaktscoringer i en og samme kamp.

Det er en uoffesiell verdensrekord som ingen har gjennomgått med nøyaktighet, men fra nyere tid og i håndballmiljøet er det per nå ingen som kan nevne noen bedre.

Fra tidligere vites det at Abdul Al Ayyam har scoret 4 mål for IFK Karlskrona når de møtte Vinslöv, i følge Handbollskanalen.se

Elverums målvakt ligger derfor godt an til den mulige verdensrekorden, med mindre noen skulle kjenne til eventuelle storscorende keepere der ute!

Vi tar gjerne imot tips på web@ehh.no