Inn mot semifinalen med Kolstad-spiller Mishels Liaba! – Elverum

Inn mot semifinalen med Kolstad-spiller Mishels Liaba!

Det er snart duket semifinale i cupen mot Kolstad. I den forbindelse har vi tatt en prat med Kolstads hardtskytende bakspiller Mishels Liaba.

Velkommen tilbake til Terningen Arena, Mishels!

Du har jo spilt en rekke kamper i både den hvite og den røde trøya her. Kan du fortelle litt om opplevelsen av å spille i Terningen foran så mange kjente?

Det er en stor opplevelse, siden det alltid er så god stemning i Terningen. Så jeg håper det også vil komme mange på onsdag for å se semifinalen.

 

Mange vil hevde at Kolstad er i ferd med å bli et topplag i Norge. Kan du fortelle litt om hvordan dere har jobbet siden du ankom klubben, og litt om hvor dere står i dag?

Jeg vil ikke kalle oss selv et topplag, enda. Men jeg håper vi kan bli det etter hvert. Det hadde vært stort og bra for herrehåndballen i trønderlag. Vi har et veldig ungt lag, med mye pågangsmot i laget. Vi er en gjeng med gutter som alle trener hver dag for å bli bedre, og vi har to gode trenere som er dyktige i det de driver med.

 

Du har jo tidligere spilt cupfinale i Oslo spektrum (2014 jr) Hvordan var den opplevelsen, og hva betyr det for deg personlig å få en slik mulighet igjen?

Det var en stor opplevelse da, og det ville være stort å gjenskape en ny cupfinale, nå med et seniorlag.

 

Nå har du smakt litt på internasjonal håndball med rekruttlandslaget. Hva er dine ambisjoner både på kort- og langsikt som håndballspiller?

På kort sikt vil jeg bidra så godt jeg kan for Kolstad, og kunne skape suksess med lagkameratene mine i Kolstad. På lengre sikt er jo drømmen min, som hos mange andre, å få kunne representerer Norge i mesterskap.

 

Nå er verken du eller jeg en spåmann, men fortell kort om ditt drømmescenario i kampen mellom Elverum og Kolstad?

Drømmesenario i kampen mot Elverum: Vi vinner med 1 mål i siste sekund, etter 4 ekstra omganger i et fullsatt Terningen Arena.

 

 

Med det ønsker vi Mishels Liaba og Kolstad lykke til i kampen på onsdag. Vi gleder oss til å fylle Terningen Arena sammen med deg!

Vi ses i hallen!