Bra billettsalg foran Elverum- Metalurg – Elverum

Bra billettsalg foran Elverum- Metalurg

Få dager før nytt Champions League eventyr i Terningen Arena, har billettsalget startet bra.

Fredag ettermiddag var drøyt 1300 billetter allerede revet bort til oppgjøret mot Metalurg.

Elverums prestasjoner i GRUNDIGligaen og NM har blitt lagt merke til, deres historiske seire i Champions League hittil denne sesongen har fått det til å koke rundt Elverum, som nå venter fullt hus i Champions League kampen mot Metalurg kommende søndag.

Markedssjef i Elverum Håndball, Kalle Björkman smiler bredt i disse dager. Etter full hall i semifinalen mot Kolstad, kan han konstatere at interresen for Elverum er enorm om dagen, nå gjelder det bare å suge på karamellen og fortsette det gode arbeidet i klubben og ikke minst ute på banen. Han påpeker at det ikke er en hvilken som helst supporterklubb som også drar opp engasjementet før, under og etter kampene.

«At vi har en slik flott supporterklubb som Taiga’n i ryggen betyr mye, og jeg tror nok at det også skaper en god ramme for alle de andre tilskuerne i hallen. Som tidligere spiller, vet jeg hvor mye det betyr med et slikt trøkk rundt kampene, enten det er cupkamp mot et 3.divisjonslag eller en storkamp i Champions League stiller de alltid opp, og løfter laget fram», sier Björkman.

Björkman legger heller ikke skjul på at mange av Elverums motstandere har skrytt hemningsløst av den magiske atmosfæren i Terningen Arena, denne sesongen har vært helt spesiell på flere måter.

» Når storlag som La Rioja smiler fra øre til øre, etter en god opplevelse hos oss, vet vi at vi har gjort noe riktig. Uten publikum, Taiga’n og vår fantastiske dugnadsgjeng som blør for Elverum, ville det ikke vært mulig å skape den rammen rundt Elverum og Terningen Arena som vi har gjort de siste årene.» smiler en fornøyd Björkman.

«Vi vet at billettsalget to dager før kamp, sier mye om hvor mange som kommer på kampdag. Med det trøkket vi har hatt til nå, tyder det på nok en magisk og spesiell håndballkveld med full hall her på søndag. Jeg håper også at vårt publikum i tillegg til å skape steming, kler seg i hvitt til støtte for Elverum. Det betyr mye å kunne se opp på tribunen som spiller å se det enorme engasjementet. Det gir styrke og det lille ekstra som skal til for å slå de beste.» sier Björkman

Elverum tar imot Metalurg søndag, i et revasjeoppgjør etter at Metalurg tok bege poengene i første gruppespillskamp denne sesongen. Med 2 poeng er Elverum forstatt med i kampen om å kunne gå videre fra gruppespillet. Det ville vært en historisk prestasjon av et norsk herrelag.

Vi heier på full hall og Elverum!