Vi går for poeng i Russland! – Elverum

Vi går for poeng i Russland!

Ingen tid til å deppe etter hjemmetapet mot Metalurg. Allerede på torsdag er det duket for ny kamp borte mot Chevkovski Medvedi fra Russland. I forrige runde gikk Elverum som kjent på et tap med hele fem mål på hjemmebane der de aller fleste hadde håpet på to poeng til de svarte og hvite. For Medvedi gikk det mye bedre. Russerne beseiret Naturhouse La Rioja med 37-34 i Spania. En liten overraskelse, men det viser bare hva som bor i store russerne.

 

På tabellen ligger Medvedi på en 3.plass med seks poeng. Elverum på sin side har etter en fin start falt ned på jumboplassen i gruppen, men det er kun ett poeng opp til Medvedi. Det er derfor mest sannsynlig duket for en jevn match i Russland.

 

I forrige oppgjør mellom lagene ble det uavgjort 28-28 etter at Elverum ledet 13-11 i Terningen Arena. I det oppgjøret ble Tamas Ivanscik toppscorer med hele åtte mål for Elverum. For Medvedi ble den russiske landslagsspilleren Dimitry Kovalev toppscorer med seks mål.

 

For Medvedi er den største måltrusselen Dimitri Santalov. Den 20år gamle venstrebacken er et stort talent i russisk håndball. I forrige oppgjør mellom lagene lagde han «bare» tre mål, så han er nok ivrig på gjøre en bedre innsats denne gangen.

 

Elverum mangler som kjent Erik Toft og André Lindboe i denne kampen. Toft er ute med et brudd i nesen, mens Lindboe skal bli far i disse dager. Både Petter Øverby og Josef Pujol sliter med småskader, men er ifølge ryktene begge klare til å kjempe om to poeng.

 

Kampen sendes på viasat4 klokken 17:00.

 

HEIA ELVERUM!!!