Ivancsik på rundens lag i Champions League (!) – Elverum

Ivancsik på rundens lag i Champions League (!)

Ungareren leverte på topp mot russerne!

Elverumsspiller Tamas Ivancsik glitret når Elverum møtte Chekhovskie Medvedi på bortebane i Russland. Ungareren leverte en magisk kamp fremover på banen og ble kampens toppscorer (9). Prestasjonen i den overraskende Elverumsseieren ga Ivancsik plass på rundens lag i EHF Champions League.

Elverum stilte med svekket mannskap i Russland. Erik Toft og André Lindboe var ikke med til Moskva, Josef Pujol og Petter Øverby hadde i forvegen slitt med skader, sistnevnte måtte kaste inn håndkleet tidlig i 1.omgang.  Det betydde at erfarne og rutinerte spillere som Ivancsik måtte stå frem. Sammen med et ungt Elverumslag som gjorde jobben, kunne Elverum ta en sterk 31-26 seier i Russland.

Kampen var spesiell på mange måter, og vil føye seg inn i historiebøkene av flere grunner. Et svekket Elverum skulle i følge ekspertene få en svært vanskelig oppgave i Russland, men overrasket alle med seier og 3 av 4 poeng mot Medvedi i gruppespillet.
Elverum står dermed med 7 poeng i Gruppe C, og innehar for øyeblikket 4.plassen.

Morten Nergaard var også i glitrende form i denne kampen, hvor han reddet ikke mindre enn 5 straffer og satte kronen på verket når han var delaktig i et veldig spesielt mål i slutten av kampen. Nergaard sendte en lang kontringsball mot David Wattström som var nære å få has på ballen, men der kom en russisk forsvarsspiller stormende mot ballen, og slo til med en realt volleyballslag. Ballen fikk en vakker buen og gikk fra 10 meter og rett inn i mål bak Medvedis keeper. Wattström var nærmest av Elverumsspillerne og fikk dermed godskrevet sitt 4 mål i kampen på 3 forsøk (!)

https://www.youtube.com/watch?v=Fdc7IdMqRDs#action=share

Ivancsik har levert svært godt i Elverumstrøya denne sesongen og er de svarte og hvites toppscorer både i GRUNDIGligaen og i Champions League. Velfortjent kunne han krones til 8.rundes beste høyreving.
Vi gratulerer vår egen Tamas Ivancsik med utmerkelsen!

KLIKK HER for å se runden slag for runde 8!