Vi lanserer EHHmarked.no – Elverum

Vi lanserer EHHmarked.no

Velkommen til vårt nye partnerunivers!

I samarbeid med vår samarbeidspartner SCOOTR, lanserer vi i dag en nye hjemmeside for våre partnere og vårt markedsteam.

Elverum Håndball har med sitt B2B nettverk satt sammen en stor gruppe partnere som gir Innlandets beste Partnernettverk.

Sammen skal vi bygge i lag, klubben og hverandre. Det er derfor med stor glede at vi i dag kan presentere vår nye markedsportal www.ehhmarked.no

Med ehhmarked.no vil vi nå ut til alle våre partnere, og forhåpentligvis nye som ønsker å være med i vårt nettverk av bedrifter og samarbeidspartnere.

Ehhmarked.no vil være et kommunikasjonssentrum for Elverum Håndball ut mot våre partnere, og et sentrum for partnerne til å kommunisere med hverandre.

Vi vil bygge Norges beste lag på banen og Norges beste partnernettverk. Derfor er det gledelig at vi nå kan presentere et verktøy som skal løfte samarbeidet til nye høyder.

Vi håper du og din bedrift vil bruke ehhmarked.no aktivt i din og deres hverdag, når dere søker andre bedrifter, tjenster og tips.

Velkommen inn til vårt partnerunivers!
Her er alle velkomne!

Tips: lagre www.ehhmarked.no som et bokmerke, så finner du oss lettere igjen når du trenger et nettverk å kommunisere med!