Markedsavdelingen i EHH: -Venter lange køer på lørdag – Elverum

Markedsavdelingen i EHH: -Venter lange køer på lørdag

Klart for billettslipp i Terningen Arena, Elverum koker foran romjulas El Clasico oppgjør i Cupfinalen.

I morgen, Lørdag er det tid for billettslipp for romjulas Cupfinale i Oslo Spektrum.

Elverum møter Haslum til det som ventes å bli tidenes El Clasico oppgjør på «nøytral» arena. Markedssjef i Elverum Håndball, Kalle Björkman føler seg likevel sikker på at det blir hjemmebanefordel for Elverum med tusenvis av elleville supportere i svart og hvitt på tribunen.

«Det godt at Cupfinalen er tilbake i Oslo Spektrum. Nå er det opp til oss å lage tidens cupfinalestemning i norsk håndball.», sier Björkman til Ehh.no

For det er ingen tvil om at stemningen foran årets cupfinale er til å ta og føle på allerede en knapp måned før lagene møtes til dyst.

«E-poster, meldinger og telefoner raser inn med spørsmål om hvor, hvordan og når man kan sikre seg billett til cupfinalen. Alt fra bedrifter og enkeltpersoner til klubber fra hele Innlandet vil være med når Elverum skal kjempe om sin andre Kongepokal.», smiler Björkman som de siste ukene har jobber hardt i kulissene for å skape et cupfinalearrangement for historien.

Elverum Håndball fyller 70.år i år. Å toppe det hele med en Kongepokal i romjula, ville vært magisk konstaterer den tidligere Elverumsspilleren Björkman, som selv har fått oppleve stemningen i Oslo Spektrum med tusenvis av Elverumsinger på tribunen.

Elverum har sikret drøyt 1500 billetter i denne omgang, og Björkman venter store folkemengder i kø på lørdag.

«Med det trykket som har vært siden det ble klart at vi skulle til Cupfinalen, forventer vi lange køer i Terningen på lørdag. Skal man ha billett bør man nok møte opp tidlig, eller få hjelp av en venn», humrer en selvsikker Björkman.

Sammen med Taiga’n Supporterklubb er det også satt i stand vorspiel på The Scotsman foran storkampen, der blir det liv og røre med elleville Elverumsinger før kampstart, sier Björkman som kan røpe allerede nå at Spelloppmaker kommer for å underholde de svarte og hvitkledde supporterne før det braker løs i Oslo Spektrum senere på kvelden den 29.desember.

«Busser, cupfinaleskjerf, vorspiel, og fulle tribuner, da snakker vi Cupfinale», bekrefter Björkman.

Billettsalget starter lørdag 12:00 for de i dugnadsgjengen, de med sesongkort og medlemmene i Taiga’n.
For øvrige starter salget kl 14:00.

Så ta med deg familien og venner til Terningen Arena for å sikre cupfinalebilletter på lørdag!