TATRAN Presov kommer på besøk! – Elverum

TATRAN Presov kommer på besøk!

Det er igjen duket for CL i Terningen Arena!

Etter at vi tok over serieledelsen i GRUNDIGligaen etter seieren mot Lillestrøm har all fokus vært rettet mot TATRAN Presov i Champions League. Etter den overraskende seieren i Russland i forrige runde er vi for alvor med i kampen om avansement, men da er kun to poeng godt nok. I forrige oppgjør mot slovakene ble det seier til de svarte og hvite etter at Nergaard stengte buret på slutten, og Elverum vant den siste perioden med 4-0. Sluttresultatet den gangen ble 27-25 til oss.

 

Denne gangen må vi klare oss uten viktige spillere som Erik Toft og Josef Pujol. I skrivende stund er det fortsatt uvisst om Petter Øverby blir klar til dyst. Derfor blir det veldig mye ansvar på både Aleksander Børresen og Håkon Ekren. Elverumsguttene har i den siste tiden imponert i den rollen de har fått i skadefraværet til de nevnte spillerne.

 

Tre profiler på Elverum

 

Aleksander Børresen: Forsvarskjempen som har vært en meget viktig spiller for denne sesongen blir en av nøkkelspillerne i denne kampen. Med sin fantastiske fysikk har den 206 lange strekspilleren bundet sammen Elverum defensivt. Fremover har Hanstadgutten også bidratt med hele 15 mål. Børresen var en av de beste i forrige kamp mot C. Medvedi.

 

 

Tamas Ivanscik: Ungareren er Elverums toppscorer i årets sesong med hele 37 mål. Den sikre kantspilleren med sin store internasjonale erfaring er har levert bunnsolid i de aller fleste kampen i årets Champions League. Ivanscik ble toppscorer i forrige kamp mot TATRAN Presov med sju mål, og var med det en av de virkelig store spillerne i den kampen.

 

Nikolaj Mehl: Elverums danske høyreback er som en god vin, som bare blir bedre og bedre for hver kamp som spilles. Med sine 25 mål har han allerede i årets sesong scoret flere mål enn hva han gjorde i sin forrige. Med sin gode spilleforståelse er han en viktig brikke i det kollektivt sterke mannskapet til Apelgren.

 

Tre profiler på TATRAN Presov:

 

Jakub Hrstka: Ute på venstrekanten finner man toppscoreren til TATRAN Presov. Den tsjekkiske landslagsspilleren har banket inn hele 37 scoringer for laget som har tatt seks poeng i den rekordjevne gruppe C. I forrige kamp mot Elverum var Hrstka en konstant trussel ute på kanten, og han endte opp med hele åtte scoringer i kampen som bikket Elverums vei.

 

Alexey Peskov: Den russiske målmaskinen på høyrebacken har gjort en meget fin figur i årets Champions League. Med sine 29 mål er han den spilleren som har scoret nest mest for Presov. 2meters mannen har en fortid i blant annet Chekhovskie Medvedi og fjorårets motstander Motor Zaporozhye.

 

Oliver Rabek: I de to kampene mot C.Medvedi var Oliver Rabek en sentral spiller. Med 12 mål til sammen var han en av de viktigste aktørene til at Slovakene satt igjen med fire poeng etter disse kampene. Rabek som også spiller på det slovakiske landslaget er en hardtskytende venstreback som har gjort 25 mål i årets sesong. I kampen mot Elverum sist ble han spilt helt ut av kampen, så det er nok en revansjesugen spiller som kommer til Terningen Arena.

 

 

Avkast er 15:45. Støtt gutta i årets siste hjemmekamp i Champions League. Bikker resultatene vår vei, har vi muligheter til flere kamper når våren kommer.

 

 

HEIA ELVERUM