Elverum Håndball paserer 12.000 følgere på Facebook (!) – Elverum

Elverum Håndball paserer 12.000 følgere på Facebook (!)

Ny milepæl nådd for Elverum Håndball!

Elverum Håndball med nok en milepæl, i dag passerte klubben 12.000 følgere på Facebook (!)

Det skjer dagen etter at Elverum ble historiske etter å ha hanket inn 8 poeng i en krevende Champions League Gruppe C. Den gamle rekorden for Elverum var 7 poeng fra forrige sesongs Champions League-spill.

I dag ble altså en ny milepæl nådd når klubben passerte 12.000 følgere på Facebook, og er dermed det soleklart største herrelaget i Norge på det sosiale mediet, noe som igjen gjenspeiler populariteten til klubben som har tatt store steg ut i Europa de siste sesongene.

Elverum gir seg derimot ikke der, målet er i første omgang å bli Norges største håndballklubb på Facebook,men også på tribunen og andre sosiale medier, rett og slett er målet å bli Norges største håndballklubb.

12.000 følgere betyr at Elverum på drøyt 2 år har doblet antall følgere på Facebook. Godt arbeid i og rundt klubben er nøkkelen skal vi tro klubbens markedsavdeling.

 

Elverum Håndballs Facebookside finner du HER!
Gå inn å lik siden, og hjelp gjerne med å invitere venner og dele den:)