Billettene til hjemmekampene i februar er lagt ut for salg! – Elverum

Billettene til hjemmekampene i februar er lagt ut for salg!

Bestill dine billetter i dag til en ny håndballvår!

2016 er over, og vi har lagt bak oss en vill håndballhøst. Nå venter en liten januarpause, med landslagsoppdrag for mange, men i februar er vi igang igjen. Nå har vi sluppet billettene til våre hjemmekamper i februar, og det er litt av en vår å glede seg til i Terningen Arena!

Elverum – Falk Horten KRONEKAMPEN 4.februar kl: 15:30

Falk Horten kommer på besøk i Elverums første kamp i 2017. Denne kampen er årets KRONEKAMP, noe som betyr gratis inngang for alle våre fantastiske publikummere.
Falk Horten har slitt i høstsesongen og står med 6 poeng etter seriens første 14.kamper etter 3.seiere. Falk Horten seiret mot Halden, Lillestrøm og St.Hallvard. SOm de to sistnevnte er Falk Horten også nyankommet til GRUNDIGligaen foran denne sesongen.

Billetsalg: Gratis inngang- men plassbilletter må hentes ut på Elverum Kino, Kommunehuset Folkvang eller i Terningen Arena før kamp (om billetter igjen). Billettene er allerede sluppet og du kan sikre deg billett allerede nå – sammen skal vi fylle Terningen til randen.

Bedrifter, klubber og andre organisasjoner kan gjøre gruppebestillinger til kalle@ehh.no

 

Elverum – Bækkelaget 19. februar ¨17:45

Elverum tar imot Bækkelaget til toppkamp. Bækkelaget har vårt jevnt gode de siste sesongene og holdt seg i en god posisjon i ligaen, etter årets første 13 kamper, har de kapret 2.plassen 5 poeng bak Elverum, som er i serieledelsen. Bækkelaget har 19 poeng og har sikret alle poengene i 9 av sine 13 kamper i høstsesongen, 1 har endt uavgjort og 3 har endt med tap.
Bækkelaget måtte se seg slått av Elverum i Oppsal Arena, de får nok ingen enklere oppgave i Terningen, men de har overrakset og lover Elverum kamp om poengene. Her er det alle grunn til å sikre seg billett og bidra til å løfte gutta i svart og hvitt!

Billettsalg: Billetter selges på våre ordinære salgssteder og kan selvfølgelig også sikres på nett.
KJØP BILLETT HER!

 

Elverum – St.Hallvard 22.februar 18:30

St.Hallvard har virkelig hatt mye å stri med i høstsesongen, og står med 0 poeng etter sine 14 første kamper i GRUNDIGligaen. Det betyr derimot ikke at det er et dårlig lag som tar turen til Terningen Arena. De har nemlig tuktet flere lag i høstsesongen tross de ikke har sikret poeng så langt.  De tapte knepent sin siste kamp mot Halden før jul, og tuktet Haslum til minutter sto igjen, ett-målstap ble det også mot Bodø og de spilte 20-23 mot ØIF Arendal i Sør Amfi. Det blir St.Hallvards første kamp i Terningen Arena, og vi håper vårt trofaste publikum møter opp og lager stor stemning, og ønsker dem velkomne til vår storstue!

Billettsalg: Billetter selges på våre ordinære salgssteder og kan selvfølgelig også sikres på nett.
KJØP BILLETT HER!

Velkommen til nok en herlig håndballvår i Terningen Arena. sikre deg billett i dag og be med deg naboen, familien, en venn, kollegaer eller helt ukjente på kamp!