Historie fredag: LOKALE SUPERGUTTER – Elverum
Her er de tre spillerne foran 2011/2012-sesongen som er født og oppvokst i Elverum. Fra venstre Erik Torsteinsen Toft, Morten Nergaard og Lars Nordberg.

Historie fredag: LOKALE SUPERGUTTER

Nytt år og nye muligheter! Historie på fredag får du alltid!

Da er vi kommet fram til 2011/12-sesongen hvor vi skal hilse på «lokalkjendisene» Erik Torstensen Toft, Morten Nergaard og Lars Nordberg.
Erik «yngstemann» er 1992-modell, Morten «mellommann» er 1987-modell, mens Lars «veteran», også blant alle spillerne i troppen, er 1982-modell.
Disse tre gutta har en klar formening om at lokal tilhørighet er viktig for klubben. Som Lars sier, så er klubben nærmest avhengig av lokale spillere fordi publikum da føler at de kan identifisere seg med klubben. Økt markedsverdi i tillegg er viktig overfor sponsorene som da lettere kan dras inn i avtaler. Morten er helt enig og sier det gjør det lettere for klubben.
Erik legger til at det ser lyst ut for framtida da han har god oversikt over situasjonen blant rekruttene.
Lars sier han er veldig godt fornøyd med måten spillere utenfra blir tatt imot i klubben og hvor viktig det er at de blir integrert av spillerne, støtteapparatet og andre rundt laget.
Samme hvor en kommer fra i verden så føler spillerne seg trygge i miljøet her og trives.  En del slike spillere har blitt her i flere år og det sier jo sitt! Elverum som sted er lite og konsentrert slik at folk i og rundt håndballmiljøet kommer tett innpå hverandre. Det er ekstremt viktig, understreker kaptein Lars Nordberg.
Vi lar disse tre gutta dra oss inn i 2017 med ønske om et nytt, godt år for Elverum håndball !
GODT NYTT ÅR til dere alle!