Nysignerte Kevin Gulliksen: -Jeg er fortsatt ung og har store ambisjoner – Elverum

Nysignerte Kevin Gulliksen: -Jeg er fortsatt ung og har store ambisjoner

Elverums nysignering, gleder seg til å ta fatt på oppgaven!

Kevin Gulliksen har signert for Elverum kommende sesong, vi har tatt en prat med Elverums nye kantspiller om hvorfor han har valgt Elverum som neste stoppested.

Hva er det som gjør at du velger å gå til Elverum neste sesong?

Elverum er en stor klubb i norsk målestokk og når jeg fikk høre at de var interresert er det naturlig og vurdere tilbudet. Det var en fin timing og jeg føler at det er rett tidspunkt og bytte klubb på etter et par år i BSK.  I Elverum får jeg også muligheten til og kombinere studie med håndball på et høyt nivå.

Du er har vist styrke og kløkt i Bækkelaget gjennom flere sesonger, nå velger du å gå til Elverum. Hvordan tenker du at du kan bidra inn i Elverumslaget?

Jeg håper og kunne bidra veldig mye og være en av spillerne som får og tar mye ansvar både på trening og kamp. Jeg ønsker og få brukt mine sterke sider på håndballbanen, samtidig som jeg fortsetter og utvikle meg som spiller.

Du er fortsatt ung og har mange år foran deg i håndballen, hva betyr det for deg å få muligheten til å spille for Elverum?

Jeg fikk lyst til og prøve noe nytt og annerledes og når Elverum da dukket opp syns jeg det hørtes morsomt ut. Jeg er fortsatt ung og har store ambisjoner og tenkte at Elverum var et steg på videre på veien i min karriere.

Hvordan ser du på oppgaven å komme etter den ungarske landslagsspilleren Tamas Ivancsik?

Ivanscik er jo en av profilene i grundigligaen i år, men jeg tenker kun på egne oppgaver og hva jeg kan gjøre for og bli best mulig og hjelpe laget. Så får vi se om jeg klarer og fylle skoene hans utover sesongen.

Som GRUNDIGligaspiller har du jo besøkt Elverum ved flere anledninger.
Hvordan vil du beskrive Elverum før du kommer til klubben til sommeren?

Elverum er en stor klubb og det er alltid morsomt å spille med så mye folk på tribunen. Samtidig som man vet at Elverum har ligget i toppen i Norge i flere år og at kampene ofte blir tøffe i Terningen.

Terningen Arena har vært beryktet for sin atmosfære, hvordan vil det bli å få spille med Terningen i ryggen, fremfor mot seg som i dag?

Det blir selvfølgelig morsomt, jeg liker at det er litt ramme rundt kampene og litt trøkk på tribunen. Så det og spille for så mange mennesker hver kamp blir en opplevelse.

Vi ønsker Kevin Gulliksen velkommen til Elverum Håndball Herrer neste sesong.