Samarbeidspartner Riis Bilglass i Elverum flytter inn i nye og dobbelt så store lokaler – Elverum

Samarbeidspartner Riis Bilglass i Elverum flytter inn i nye og dobbelt så store lokaler

Ny lokaler, og nytt mot hos AutoClean Elverum.

Våre samarbeidspartnere Riis Bilglass/Autoclean Elverum har flyttet inn i nye lokaler, men er fortsatt på samme sted. Vi har i den forbindelse tatt en prat med vår samarbeidspartner som har vært med oss i en årrekke.

Øyvind Braaten daglig leder i Riis Bilglass Elverum, gratulerer med nye og topp moderne lokaler!

Tusen takk for det!

Det er ikke lenge siden dere flyttet inn i de lokalene dere nå skal forlate for nye. Ta oss med på de siste årenes utvikling.

Autoclean startet sin reise i en garasje i Vestsivegen på beste vestkant i 1985, den gang med glimt i øyet for bilpleie. I en garasje med såvidt plass til 2 biler, ble det strigglet biler dag og natt, uke som helg. Tidlig 90-tallet begynte Autoclean med bilglass og var en av de aller første med utstyr til å reparere steinsprutskader, den gang ganskeså revolusjonerende. Ettersom årene gikk, kom behovet for større lokaler og den lille garasjen i Vestsivegen klarte ikke håndtere etterspørselen.

Nye friske lokaler på Arena Eiendom, den gang het det gamle «Toftssaga». Det minnes uro og litt nervøsitet med henhold til de enormt store lokalene og selvsagt dertil økte utgifter. Det skulle vise seg at det ikke gikk mange årene før ytteligere større plass krevdes! Bilpleie og bilglass utgjorde like stor del av Autoclean i begynnelsen av 2000 årene og frem til 07 hvor fokuset på bilglass ble trappet opp og bilpleie ble redusert. I 2009 startet et nytt kapittel for Autoclean, hvor bilglass og bilpleie skilte lag, men fortsatt i samme hus.
Terje fortsatte bilglass og franchisetager av Riis Bilglass, mens Øyvind kom fra læretid på Hamar med et rykende ferskt fagbrev i kontorfaget, skulle bygge opp bilpleiesegmentet nærsagt fra bunn av.

I 2012 ble det bygd på de eksisterende lokalene grunnet enorm plassmangel. Det gikk fortsatt dag inn, natt ut, uke som helg. I 2014 ble det gjort en sammenslåing og Autoclean var på nytt komplett!  Og nå i dag med nye flotte lokaler etter egne tegninger, 11 ganger så stort som garasjen det startet i.

Hva blir neste mål med virksomheten?

Neste mål nå blir å bygge gode rutiner og komme skikkelig inn i hus. Gutta på gulvet må få finne seg skikkelig til rette. Når vi har kommet skikkelig på plass så blir neste mål å satse stort på aktiviteter rundt butikken, for å skape et samlingspunkt for de som ønsker å ta ekstra vare på bilen.

Dere har samarbeidet med Elverum Håndball i mange år, hva mener dere at dere får ut av samarbeidet?

Samarbeidet med Elverum Håndball har vært positivt på mange måter. Vi får lov å være med og støtte Norges desidert beste Håndball lag, og vi er veldig heldig med at alle som er tilknyttet Elverum håndball på en eller annen måte, er så lojale mot samarbeidspartnere og støttespillere.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til, noe du vil si til alle som leser denne artikkelen?

Jeg ønsker hver og en hjertelig velkommen innom oss, om du har en skade i ruta og må reparere den, kanskje skifte ruta, om du ønsker å pleie bilen litt ekstra, eller om du vil forberede sommeren med solfilm på rutene, eller du rett og slett bare vil innom for en kaffe og titte på de flotte lokalene våre.