Elverumsgutta startet vårsesongen med testing! – Elverum

Elverumsgutta startet vårsesongen med testing!

De yngste pusha grensene under testningen mandag.

Mandag var Elverumsgutta tilbake på trening, og som normalt var det fysiske tester som gjaldt under guttas første halltrening etter oppholdet på nyåret. Med unntak av noen spillere på landslagsoppdrag, var alle tilstede og klare for nye dyst.

Tilstede var også nykommeren Kristian Bliznac som i løpet av oppholdet har skrevet en halvtårskontrakt med klubben ut sesongen.

Tross at gutta hadde blitt instruert til egentrening gjennom oppholdet, var det ingen kjære mor når treningen startet opp igjen mandag.

Med støtte fra Olympiatoppen ble spillerne grundig testet foran den kommende vårsesongen.

Det er tydelig at de yngre gutta har gjort et godt arbeid med å legge grunnlag for sin håndballkarriere. Som tidligere var det flere av ungutta som imponerte på de fysiske testene mandag.

Først ut var løpstesten yo-yo. Hvor spillerne løper fra midtbanen til dødlinja og tilbake igjen, i økende frekvens. Det starter rolig, men ettersom frekvensen blir kortere må gutta pushe mer og pulsen øker. I første runde, kunne vi se keeper Emil Kheri Imsgaard parkere de andre, viste at også keepere må holde form og kondisjon oppe for å henge med i det harde kampprogrammet.

I andre runde var det Håkon Ekren og Didrik Linderud som imponerte. Didrik Linderud var best også sist gutta testet seg på yo-yo, men denne gangen var han ikke snauere enn at han rundet hele testen (!!!!) Det var rett og slett ikke mer test, og Linderud sto fortsatt på beina.

Etter en krevende løpstest, gikk turen videre styrkerommet og kampen om styrketronen sto. Den eides til nå av Håkon Ekren, som like gjerne tok tittelen også denne gang.

TOPP 3

Yo-yo-test (max 23-8)

1. Didrik Linderud 23-8

2. Håkon Ekren 23-2

3. Emil Imsgaard 22-7

Benkpress

1. Håkon Ekren 130 kilo

2. Kristian Bliznac 120 kilo

3. Vegard B. Øien 110 kilo

Knebøy

1. Håkon Ekren 170 kilo

2. Jonas Burud 160 kilo

3. Emil Imsgaard 150 kilo

Ab-rolls

1. Didrik Linderud 152 repetisjoner

2. David Wattström 130 repetisjoner

3. Håkon Ekren 120 repetisjoner

Det betyr at gutta er igang igjen og allerede lørdag venter Sävehof for treningskamp, når Elverum spiller Kronekamp på Flisa.

/Magnus Stenseth