Fullt hus, da Elverum Håndball inviterte til møtecup! – Elverum

Fullt hus, da Elverum Håndball inviterte til møtecup!

Svært vellykket Møtecup for Elverum Håndballs samarbeidspartnere!

Elverum Håndball inviterte fredag sitt partnernettverk til møtecup på Scandic Elgstua. Over nærmere 450 møter ble avholdt mellom Elverum Håndballs samarbeidspartnere.

B2B nettverket til Elverum Håndball har vokst til å et av Innlandets største partnernettverk, gjennom aktivt arbeid med samarbeidspartnere og sulten etter å hente ut mer fra hverandre har Elverum Håndball med markedsjef Kalle Björkman i spissen etablert en kultur for nettverkstreff mellom klubbens samarbeidspartnere.

Fredagens Møtecup var den første av sitt slag arrangert av Elverum Håndball, med drøyt 450 møter kan man trygt si det ble en braksuksess.

Innkjøpere og selgere fra de 42 deltakende bedriftene møttes ansikt til ansikt, for å se om noen har noe å tilby hverandre av varer og tjenester. Først booket man de samtalene man ønsket seg, deretter sto en intensiv møteserie for tur, 15 minutters møter og et mylder av energi fylte konsferansesalen på Scandic Elgstua.

Markedssjef Kalle Björkman sitter smilende igjen etter at den hektiske dagen var over. Han anslår at mange av dagens samtaler allerede har resultert i innkjøps- og salgsavtaler, og venter at flere vil bli avklart i ettertid av møtecupen.

«Våre partneren betyr enormt mye for oss, og det er viktig for oss å gi noe tilbake. Vårt B2B-nettverk bygger ikke bare relasjoner mellom samamrbeidsparnterne våre, men gir forhåpentligvis muligheter for å hente ut mer av samarbeidet om man utnytter mulighetene. At så mange møter opp her på vår Møtecup og skaper relasjoner, beviser at våre partnere bidrar med mer enn bare midler. Dette er et prosjekt som handler om å gi og ta, det viser seg gang på gang at dette nettverket ser nytten av å lære av hverandre og skape merverdi», smiler Björkman.

Når dagen var over, var det tydelig at dette var noe deltagerne likte og ville ha mer av.

Østlandet Gjenvinning, Pizzabakeren og Scandic Elgstua var blant partnerne som hadde lovord og en tommel opp til Elverum Håndballs markedsavdeling fredag ettermiddag.