David Wattström hjem til Sverige – Elverum

David Wattström hjem til Sverige

Elverums unge svenske venstreving David Wattström har forlatt klubben i januaroppholdet.

David Wattström kom til Elverum for halvannen sesong siden og har kjempet knallhardt for spilletid på venstrevingen bak André Lindboe, men nå er det slutt.

Wattström meddelte klubben og sine lagkamerater under januaroppholdet at han forlater klubben før vårsesongen setter igang.

Litt lengre ned kan du lese vårt intervju med David, hvor han sier litt om sin tid i klubben.

Men først må vi kort oppsummere svenskens historie i Elverumstrøya.

Sesongen 2016/2017
GRUNDIGligaen: 13 kamper, 10 målNM/Cupen: 5kamper, 1 mål
EHF CL: 4 mål

Sesongen 2015/2016
GRUNDIGligaen: 16 kamper, 6 mål

Vi husker jo alle hvor uheldig Wattström var når han endelig skulle få være med å spille Champions League, rett før avreise til Elverums første kamp mot Kadetten Schaffhausen forrige sesong, fikk han brudd i hånda og var ute i lengre tid, men svensken ga seg ikke og fikk oppleve Champions League eventyret til slutt.

Vi har tatt en prat med David Wattström:

Etter halvannen sesong i Elverumstrøya velger du å forlate klubben, hva kommer det av?

Det er helt og holdent personlige årsaker som ligger bak denne beslutningen, og ingenting som har noe med det håndballmessige å gjøre. Det føles såklart kjedelig å forlate gutta i laget og Elverum, men akkurat nå var det riktig for meg å dra hjem til Sverige.

Som flere andre svensker i Elverum er du ikke av den sjennerte typen, og har vært frempå opptil flere ganger, sist måtte du bade i Glomma, kommer vi til å få se og høre med fra David Wattström i framtiden?

Vi får se! Akkurat nå er ikke fremtiden glassklar, men jeg er veldig sikker på at jeg ikke kommer til å begi meg ut i nye dumme veddemål som før Montpellier-kampen, når jeg måtte ut å bade i Glomma.

Hva er ditt beste håndballminne fra Elverum?

Det har vært utrolig mange herlige opplevelser med alt fra enkeltstående øyeblikk på en vanlig tirsdagstrening der man nesten har ledd til man gråter, til bortekampen i Baia Mare forrige sesong der ørene mine pep i flere dager etterpå på grunn av lydnivået i hallen.

Det skal være helt sikket at det har vært vannvittig stort å spille Champions League, og alle seirene vi har tatt der, og ikke minst gullet i sluttspillet forrige sesong, det er nok de to tingene som henger høyest!

Har du noe du vil si til slutt?

Jeg vi gi et veldig stort takk til alle rundt laget, supporterne og andre venner i Elverum for den tiden jeg har vært her. Vi ses i Terningen Arena senere i vår, for å heie fram Elverum Håndball til nye seiere og titler!

Vi takker David for hans bidrag i Elverumstrøya, og ønsker han lykke til på vegen videre!