Elverumsgutta med 2 nye poeng hjem fra nord! – Elverum

Elverumsgutta med 2 nye poeng hjem fra nord!

Elverum har funnet vår-formen!

Onsdag var Elverum på plass i Bodø for å spille årets første bortekamp i GRUNDIGligaen, foran oppgjøret hadde Elverum en margin på 5 poeng ned til serietoer Bækkelaget som samme kveld møtte Haslum.

Elverum kom fra en svak kamp mot Falk Horten forrige helg, en kamp hvor tempoet ble dratt kraftig ned og Elverum slet med å finne flyten, til tross ble det 6.målsseier i Terningen Arena foran 2263 tilskuere.

Nå gikk turen til nord hvor Bodø ventet som motstander, et lag Elverum har spilt mange tøffe kamper mot de siste årene, ikke noe enkelt lag å slå og et lag som foran oppgjøret lå på tabellens 4.plass.

Elverum startet rolig, og følte tydeligvis på hvillet Bodø-lag de møtte denne onsdagskvelden, men det skulle ikke ta lang tid før det viste seg at Elverum hadde reist til nord for å ta med 2 poeng hjem.

Det var lenge jevnt innlendingsvis, men Elverum fant til slutt nøkkelen og dro ifra på tampen av 1.omgang, lagene gikk dermed til pause på stillingen 18-15 til Elverum.

2.omgang fortsatte der 1.omgang slapp, Elverum fortsatte og fosse fram drev opp tempoet og la trykk i skuddene. Hele Elverumslaget var på jobb i dag, det var ikke tilfeldig at gutta i svart og hvitt kunne øke til femmålsledelse. Elverum roet deretter litt ned, utnyttet feil hos Bodø og kunne utover i 2.omgang spaserer til seier, i det ledelsen bare økte og økte mot slutten. Elverum gir seg ikke før det står 24-34 på tavla, en knusende seier og godkjent for Elverum!

Det blir en kamp hvor Elverum tar styringen, noe som framtvinger spill under stort press for Bodø, det resulterer i feil som Elverum enkelt utnytter.

Elverum spiller med ro og konsentrasjon, lar seg ikke vippe av pinnen. En ekstra tommel opp til hele laget, som følger opp underveis, uansett hvilke spillere Apelgren velger å sende på banen, resulterer kollektiv innsats i en sterk seier i Bodø.

Elverum sikrer dermed 2 poeng og befester sin 1.plass i serien, fortsatt med 5 poeng etter at Halsum tapte mot tabelltoer Bækkelaget.

Elverums neste GRUNDIGligakamp er hjemme mot nettopp tabbelltoer Bækkelaget, det er duket for en spennende aften når lagene møtes til toppoppgjør 19.februar i Terningen Arena.

Før den tid skal Elverum avslutte sin Champions League sesong med bortekamp mot Montpellier søndag 12. Februar, hardkjøret er igang igjen. Vi var en spennede vår i vente!

Tilskuere i Bodø Spektrum: 919

Målscorere for Elverum:Didrik Linderud (1), Petter Øverby (2), Kristian Bliznac (2), Tamas Ivanscik (6), Nikolaj Mehl (1), André Lindboe (5), Erik Thorsteinsen Toft (3), Jonas Burud, Håkon Bratvold Ekren (7), Tine Poklar (5), Josef Pujol (2).

Utvisninger: Bodø: Ingen. Elverum: 4 x 2 min.

Toppscorer Bodø: Alexander Westby (4)

Vi gleder oss til Champions League i helga, før vi neste helg sees til toppoppgjør i GRUNDIGligaen!