Hver fredag, en ny historie på ehh.no

I dag: Ragnar Kjernet – A-lagsdebut 1953:  –  Et artig minne fra tiden min som håndballspiller, er en sykkeltur hele laget og noen andre kammerater la ut på. Målet var Mandal, men vi kom ikke lenger enn til Larvik. Da var vi blakke, alle mann.  Vi snudde og la på hjemveien, for vi var ikke bare pengelense: Det var dårlig med mat også, og jeg husker vi var innom noen hager og forsynte oss med moreller og annen frukt.  Da vi kom oppover mot Hedmark igjen, stakk vi bortom noen åkrer og stjal turnips for å få i oss noe. Vi skulle ikke spille kamper på turen, men det ble noen harde kamper om damene husker jeg!  Og artig hadde vi det, som så mange ganger ellers i forbindelse med håndballen!
 
Da dette leses er kampen mot Bodø unnagjort og ca. 55 Elverum-supportere er på vei til Montpellier og siste kamp i Champions League.
Måtte lykken stå A-lagsgutta bi!
 
GOD HELG!
Skrevet av
Hein S. Ekeberg