Historie fredag:…..mitt minne….. med Ragnar Kjernet – Elverum
På slutten av 1950-tallet trente og spilte Elverum kamper under nokså ukomfortable forhold i Messehallen. Her fra en kamp mot Hamar IL med en HIL-sjanse fra linja som ikke ga scoring. Elverum-spillerne (hvite trøyer) er fra venstre Ragnar Kjernet, Willy Løken, Stein Berg og Tor Antonsen (Lillegrend).

Historie fredag:…..mitt minne….. med Ragnar Kjernet

Hver fredag, en ny historie på ehh.no

I dag: Ragnar Kjernet – A-lagsdebut 1953:  –  Et artig minne fra tiden min som håndballspiller, er en sykkeltur hele laget og noen andre kammerater la ut på. Målet var Mandal, men vi kom ikke lenger enn til Larvik. Da var vi blakke, alle mann.  Vi snudde og la på hjemveien, for vi var ikke bare pengelense: Det var dårlig med mat også, og jeg husker vi var innom noen hager og forsynte oss med moreller og annen frukt.  Da vi kom oppover mot Hedmark igjen, stakk vi bortom noen åkrer og stjal turnips for å få i oss noe. Vi skulle ikke spille kamper på turen, men det ble noen harde kamper om damene husker jeg!  Og artig hadde vi det, som så mange ganger ellers i forbindelse med håndballen!
 
Da dette leses er kampen mot Bodø unnagjort og ca. 55 Elverum-supportere er på vei til Montpellier og siste kamp i Champions League.
Måtte lykken stå A-lagsgutta bi!
 
GOD HELG!
Skrevet av
Hein S. Ekeberg