Taiga’n på plass for å bekjempe Montpellier – Elverum

Taiga’n på plass for å bekjempe Montpellier

Elverumssupporterne, spiller nr.8 er med til Frankrike i hopetall. Kan bli Apelgrens hemmelige våpen mot Franskmennene i CL.

Søndag er det klart for Elverums siste Champions League kamp denne sesongen.

Turen går denne helgen til Frankrike, og byen Montpellier for å møte laget med samme navn. Ingenting er satt til tilfeldighetene, Elverum har tatt med sitt hemmelige våpen: Spiller nr.8!

Nærmere 65 elleville Elverumsinger er på plass i Frankrike for å hjelpe Elverumsgutta til seier mot det franske storlaget Montpellier, som oppskriftsmessig måtte reise slukøret hjem med 0 poeng fra Terningen Arena i høst.

Søndag er det klart for nytt oppgjør, og Elverums beryktede supportere er som alltid på plass for å støtte laget i svart og hvitt.

Montpellier har en hel stjernerekke å stille opp med, haugevis av spillere som for et par uker siden tok VM-gull i disse trakter.
Elverum på sin side har et lag som blør for drakta, med et lite psykisk overtak etter høstoppgjøret og med Taiga’n i ryggen.

Elverums trofaste supportere kan ikke bare ses i omtrent alle haller Elverum spiller, de høres også! Det betyr enormt for Elverumsgutta og for de som sitter hjemme i stua å hører på.

Med taktfaste trommeslag, heiarop og pågangsmot løfter de laget i svart og hvitt mot nye seiere, når det går littt trått vet Elverumsgutta at der oppe på tribunen finnes ny energi til å kjempe enda litt hardere for seieren.

Når Elverum nå skal spille en svært viktig kamp i Champions League stiller supporterne som alltid opp. De skal få kjørt seg godt denne helga, både spillere og supportere, men sammen blør de for drakta og sammen kan de sette en ny støkk i håndballeuropa.

De 65 Elverumssupporterne kommer til en hall med navn Palais des sports René Bougnol som rommer en kapasitet på 3000 tilskuere. Elverums fantastiske heiagjeng er ikke ukjente med å overdøve et par tusen tilskuere på bortebane, men at de skal få kjørt seg i Frankrike er det ingen tvil om, men de stiller opp og gjør virkelig alt de kan for å være dråpen på vektskåla når Champions League poengene skal deles ut på søndag.

Vi gleder oss her hjemme i Norge til å høre denne fantastiske gjengen på tv og radio søndag kveld, ikke minst gleder vi oss til å se Elverum levere på banen mot et stjernespekket Montpellier nok engang.

Nå skal Elverum kjempe for 2 poeng og sammen med Taiga’n kjemper de ikke minst om framtidig spill i Champions League, for maken til steinhard lagjobbing og supportergjeng skal vi lete lenge etter!

Tenk å sette punktum for sesongens Champions League med seier mot Montpellier, 10 poeng i Gruppespillet og 65 elleville Elverumsinger på tribunen. Det skal løfte håndball-Norge enda noen hakk høyere! Vi er kommet for å bli!

Kom igjen ELVERUM, kom igjen!