Elverum Håndball signerer rekordavtaler med Eidsiva konsernet! – Elverum

Elverum Håndball signerer rekordavtaler med Eidsiva konsernet!

Godt og viktig samarbeid fortsetter!

Mange års godt samarbeid med Eidsiva konsernet har nå resultert i at vi har landet to meget spennende avtaler for framtida satsning sammen.
Med Eidsiva Energi så har vi samarbeidet over lang tid og for hvert år som går så finner vi flere punkter hvor vi kan benytte hverandre for å maksimere utnyttelsen av samarbeidet.

Likt Eidsivas mål som er å gi god, langsiktig avkastning, samt utvikle Innlandets energiressurser og bidra til vekst og utvikling i regionen, så har vi de samme målene der vi vokser for hvert år.

Som den største aktøren innen produksjon, overføring og salg av fornybar energi i Hedmark og Oppland, er Eidsivas visjon å være en drivkraft for Innlandet.
Dette er veldig i tråd med Elverum Håndballs visjon om å være hele Regionens håndballklubb som alle kan føle tilhørighet til og være stolte av.

Med Eidsiva Bredbånd så er deg veldig gledende å kunne fornye og forlenge samarbeidet som vi har hatt over de siste tre årene. Allerede fra dag e har det vært perfekt match mellom Eidsivas verdier og mål med samarbeidet og Elverum Håndball sine mål og visjoner.

Det som gjør det veldig spennende å samarbeide med Eidsiva Bredbånd er at de innenfor bedriften ser masse muligheter og tar utfordringer på strak arm.

Dette gir en veldig motivasjon i at forsøke å gi maksimalt tilbake utfra de felles målsettinger som vi har sammen.

Vi gleder oss stort til flere år sammen og takker for at dere vil være med videre på reisen sammen med Elverum Håndball