Inn mot toppkampen, med Magnus Abelvik Rød – Elverum

Inn mot toppkampen, med Magnus Abelvik Rød

Hva tror Bækkelaget-stjernen før storoppgjøret?

Først Magnus gratulerer med VM-sølv og proff-kontrakt med Flensburg-Handewitt!

Tusen Takk!

I Elverum Håndball er vi meget imponert over Bækkelagets sesong, hva er det som gjør at dere har blitt så stabile?

Tror det har mye å gjøre med at vi unge har blitt et par år eldre. Har blitt vant til nivået i grundigligaen og har tatt steg. Samtidig har man jobbet bra i flere år med så å si den samme spillergruppa.

Dere har spilt mot Elverum to ganger i årets sesong, tap på slutten i serieåpningen og tap i NM’s 4.runde, hva mener du har avgjort de kampene?

Elverum var gode på å utnytte feilene våre og straffet oss brutalt på det. I serien leder vi med 3 når det er igjen 8 min også likevel taper vi. Samtidig har 7-6 vært bra for Elverum. Vi klarte ikke å løse det på en god nok måte i både serien og cupen. Så jeg vil si at det er det som har avgjort

Hva er det som gjør Elverum så vanskelige å slå?

Elverum er et bra lag. Har gode spillere i alle posisjoner og ulike spillertyper som kan spille håndball. Så det gjør det tøft å slå dem.

På søndag venter en ny sjanse, hva skal dere gjøre annerledes fra de tidligere kampene mot Elverum?

Tror ikke jeg skal si noe om det taktiske i forhold til det. Det er små justeringer og ting vi ønsker å endre på, men vi skal bare spille vårt spill som vi har gjort denne sesongen også får vi se etter 60 min hva stillinga på tavla er.

Hvilke tre spillere mener du er Grundigligaens beste spillere og hvorfor?

Magnus Fredriksen- En spiller som har tatt nivået til grundigligaen uten problem. Han bærer falklaget og har vært ekstremt viktig for dem. Er en smart håndballspiller og temposterk.
Kristian Sæverås- en keeper som har enormt potensiale. Har vært matchavgjørende for oss i mange kamper og blir bare bedre og bedre utover. En viktig spiller for oss i BSK.
Petter Øverby- er en stor linjespiller som er vanskelig å flytte på og setter gode sperrer 😉 og har vært god for Elverum. Er viktig som 3er i forsvar!

Vi gleder oss til å få dere på besøk og håper på en herlig kamp med mye dramatikk, noe du ønsker å si til Elverums publikumet foran kampen?

Vi gleder oss veldig til å komme til terningen arena å spille forhåpentligvis foran mange folk! Det er ikke vi vant til så det blir bra. Elverums publikum kan glede seg til neste år når de får Kevin Gulliksen. Kommer til å bidra bra både på og utenfor banen. Dere er heldige som får han!