Historie fredag: Olav Moe – A-lagsdebut 1957: – Elverum

Historie fredag: Olav Moe – A-lagsdebut 1957:

Historie fra Elverum håndball hver fredag!

– Jeg husker godt aller første håndballkampen jeg spilte, på Elverums guttelag mot Nordstrand i 1954. Det ble «trukket slutt» om hvem som skulle få være med av Knut Flygind og meg, og jeg vant. Jeg var yngstemann på laget og tror ikke jeg fikk spille så mye, men vi vant i alle fall 3-1. En annen kamp jeg ikke glemmer var mot landslaget på Asfalten i 1961. Det var 2000 tilskuere, og kampen endte uavgjort 20-20. Jeg scoret flere mål og klarte meg såpass bra at Østlendingen dagen etter skrev at jeg burde vært på landslaget. Men noen A-landskamp fikk jeg aldri, bare en på juniorlandslaget mot Danmark i 1959.

Flere minner neste uke!

I mellomtiden ser vi fram til 2 kamper: Mot Bekkelaget på søndag, som blir en ren seriefinale, og mot St. Hallvard på onsdag uken etter.

God helg til dere alle!

Skrevet av
Hein S. Ekeberg