Inn mot seriefinalen – intervju med Kevin Gulliksen – Elverum

Inn mot seriefinalen – intervju med Kevin Gulliksen

 

Først og fremst gratulerer med en imponerende seier i Nadderud Arena mot Haslum. Det er nok noe både dere og taigaen setter stor pris på!

Takk! Var en veldig viktig kamp for oss med tanke på tabellsituasjonen

 

For en måneds tid siden ble det klart at du skal spille for Elverum kommende sesong, noe vi i Elverum er meget glade for. Hva er dine beste minner som spiller i Bækkelaget SK?

Jeg har hatt en veldig fin tid i BSK, alle sesongene har hatt sine øyeblikk. Min første sesong var jeg blant annet så heldig å få være med på både bronse i Grundigligaen og et sluttspill sølv. Skal også nevne at forrige sesong hadde vi en bra formtopp i sluttspillet å slo ut Arendal og ga Elverum god kamp.

 

I Elverum håndball er vi veldig imponert over den jobben som dere har gjort i Bækkelaget så langt i sesongen. Hva mener du er årsaken til at dere har blitt så gode?

Vi har fått satt forsvar og keeperspillet ordentlig denne sesongen. Midtforsvaret med Magnus rød og Kristian Rammel har fungert bra samtidig som vi har fått brukt farten og løpsstyrken som vi har i laget. Vi har også mange unge spillere som har blitt eldre og fått mer rutine, i det arbeidet har Proppen vært utrolig dyktig. Gitt mange unge spillere sjansen tidlig, og etterhvert har de tatt stegene som skal til for å levere stabile prestasjoner på et høyt nivå.

 

Dere har spilt mot Elverum to ganger tidligere denne sesongen, og begge gangene har Elverum stukket av med seieren. Hva skal til for at dere tar med dere poengene hjem til Oslo denne gangen?

Begge de to kampene er kamper hvor vi har hatt et godt tak på Elverum. Begge kampene har blitt avgjort på små marginer og vi har slitt veldig med 7-6 spillet til Elverum. Vi har forberedt oss godt og jeg tror det vil bli en underholdene kamp med høyt tempo og temperatur.

 

Du spiller jo med en rekke gode spillere i BSK, noe også tabellen viser, men hvem er deres viktigste spiller og hvorfor er han det?

Hm, er veldig vanskelig og bare trekke frem en spiller. Men det er ingen hemmelighet at vi er avhengige av både Rød og Rammel i midtforsvaret. Samtidig trenger vi å få de nødvendige redningene av enten Sæverås eller Jungman til å løpe kontra og kjøre ankomsten.

 

Hvem er den spilleren dere frykter mest på søndagens motstander Elverum? Og hvorfor trekker du frem han?

På Elverum er det vanskelig å trekke frem en, vi er nødt til å stoppe hele kollektivet om vi skal ha muligheten til å ta poeng i Terningen.

 

I årets sesong har det både vært en del overraskelser og skuffelser. Hvilken klubb har skuffet? Hvilken klubb har overrasket? Og hvilken spiller har levert varene bedre enn forventet?

Haslum har kanskje skuffet litt i forhold til forventingene, det skal nevnes at de har slitt mye med skader i en ellers bred tropp. Eller så hadde man kanskje forventet mer av en klubb som Halden, og ikke at de skulle kjempe for å beholde plassen.

Personlig syntes jeg at Fyllingen har imponert veldig, de spiller nok ikke den mest underholdene håndballen men truffet veldig bra i sitt 7-6 spill. Jeg syns også at Mario Matic er en spiller som har imponert å fortjener litt oppmerksomhet.

 

Med dette så ønsker vi både deg og BSK lykke til på søndag. Vi håper på en jevn og spennende kamp der det beste laget står igjen som vinner i denne lille seriefinalen. Er det noe du ønsker å si til Elverums publikumet foran kampen?

Jeg håper det kommer mye folk i hallen og sørger for god stemning gjennom hele kampen. Så skal vi gjøre det vi kan for å ødelegge festen til Elverum i denne «seriefinalen».