Arendal sikret Elverum «Gull-ball»(!) – Elverum

Arendal sikret Elverum «Gull-ball»(!)

Slo Bækkelaget, Elverum kan sikre seriegullet mot Drammen!

Elverum har alle tiders mulighet til å sikre sitt andre seriegull etter at ØIF Arendal søndag vant sin kamp mot serietoer Bækkelaget.

Bækkelaget som ligger 7 poeng bak Elverum har 4 kamper igjen og dermed kun 8 poeng å spille om, Elverum vil med seier borte mot Drammen kommende onsdag sikre en 9 poengs ledelse og dermed ta seriegullet med hjem til Østerdalens dype skoger, for første gang siden 2013 da klubben tok sitt hittil eneste seriegull.

Det var spådd en et spennende oppgjør i Sør Amfi denne søndagskvelden, men selv om mange hadde satt pengene på Bækkelaget var det ØIF Arendal som vartet opp med en håndballleksjon og sikret 34-25 seier.

ØIF Arendal har med det vist seg som en sterk utfordrer inn mot det viktige kommende sluttspillet der de 8 beste lagene i GRUNDIGligaen kjemper om sluttspillgullet og spill i EHF Chanpions League.

Elverum har vunnet sluttspillet 7 ganger, 5 av dem har kommet de siste fem sesongene og etter at Champions League ble lagt til sluttspillet for to år siden har det vært det gjeveste gullet å spille om i norsk topphåndball.

Elverum har nå alle tiders mulighet til å ta hjem seriegullet flere runder før serieslutt. Elverum er likevel klare på at uansett hvordan kampen ender i Drammen på onsdag, så teller hver eneste kamp. Et seriegull mot Drammen onsdag, betyr absolutt ikke at Elverum tar lett de resterende lagene som venter i ligaen. Kun seier er godt nok bedyrer Elverum trener Michael Apelgren!

Elverum har fem kamper igjen av seriespillet i GRUNDIGligaen før Sluttspillet braker løs:
1.mars: Drammen -Elverum
5.Mars: Elverum -Fyllingen
15.Mars: Elverum -Haslum
19.Mars: Elverum -Lillestrøm
22.Mars: Halden – Elverum

Det er nok av håndballmoro i vente før sluttspillet også!
Onsdag går turen til Drammen og den tidligere håndballstormakten Drammen Håndballklubb, vi håper DU blir med når kampen om 2 seriepoeng går av stabelen.

Klikk deg inn på www.taigan.no og bli med på bussturen. Sammen skal vi kjempe for edelt metall på onsdag!

Vi sees i Drammen og gleder oss til serieinnspurten!