Tine Poklar: – Gull er grunnen til at jeg er her! – Elverum

Tine Poklar: – Gull er grunnen til at jeg er her!

Tine Poklar har levert til gangs for Elverum denne sesongen, vi har tatt en prat med han før Gull-oppgjøret mot Drammen

Vi er nå klare for å møte Drammen til kamp i GRUNDIGligaen, hva tenker du om laget før kampen kastes igang?

Jeg antar at det vil bli en hard kamp, spesielt med tanke på at vi spiller på deres hjemmebane. Likevel, vi er nok store favoritter foran denne kampen, og det er opp til oss å vise hva vi duger til.

Elverum har muligheten til å ta seriegullet med seier over Drammen, hva tenker du oom det?

Vi har en veldig god mulighet til å sikre gullet i Drammen, og sikre 1.plassen i ligaen, jeg vil såklat gjøre mitt ytterste for at vi skal gå av banen med seier i morgen.

Et gull vil være klubbens og ditt første denne sesongen, hva vil det bety for deg?

Det er jo derfor jeg er her, jeg er her for å kjempe om gull og vinne håndballkamper, det er det jeg og laget jobber for kontinuerlig året rundt. Så ingenting hadde vært bedre enn å sikre gullet.

Drammen er et lag som spiller fysisk men også taktisk, de ligger nå på en 8.plass i serien. Hva tenker du Drammen vil møte opp med på andre siden av banen i denne kampen?

De er veldig sterke, de har gode skudd fra distanse, så det må vi være forberedte på. Jeg føler vi møter et lag som er bedre i virkeligheten en det tabellen viser oss.

Elverum kommer fra seier mot St.Hallvard ien ikke alt for god kamp fra Elverums side, men likevel en viktig seier i innspurten?

Ja, virkelig det ga oss jo litt pusterom i tillegg mistet Bækkelaget poeng og nå kan vi avgjøre alt selv. Vi tar 2 poeng mot St.Hallvard det er det som er viktig og det er det vi kan gjøre noe med. nå må vi bare se fremover, først til Drammen og sikre at vi luker bort feilene.

Sesongen nærmer seg sluttspilt, med tanke på seriespill. Du har jo fått være med på hele eventyret hittil. Hva synes du nå om Elverum og det du har fått være med på her?

Det har vært en veldig god opplevelse å få komme til Elverum, vi har spilt mange gode kamper, men jeg irriterer meg fortsatt over tapet i cupfinalen. Jeg håper likevel at vi kan riste av oss det med liga-gull og forhåpetnligvis også sluttspillgull.

Vi har også spilt Champions League denne sesongen, der har du vært en av Elverums beste spillere, totalt sett hvordan vil du oppsummere Elverums rekke av krevende kamper og tett kampprogram denne sesongen?

Først og fremst var det veldig artig å spille Champions League, spesielt foran våre egne supportere. Selv om vi havnet på 5.plass med rekordmange poeng til slutt, så hadde det såklart vært artig med en høyere plassering etter en så god høst for vår del. Alt i alt synes jeg vi har håndtert denne sesongen glimrende sålangt, så er det fortsatt mange kamper igjen håper jeg, så vi satser på å holde trykket oppe en stund til!

Nå går vi inn i nok en GRUNDIGligakamp, med 5 kamper igjen å spille, tenker dere fortsatt en kamp av gangen?

Såklart, vi må være profesjonelle helt til fløyta går i hver kamp, men også til fløyta går for sesongen. Vi tar en kamp av gangen, og selv med seier mot Drammen, så skal vi forberede oss på å seire over alle de kommende lagene. Vi skal behandle alle motstandere med respekt uansett, alle kamper teller når vi skal oppsummere sesongen.

Drammen stiller med mange gode spillere, kan du trekke frem noen av dem?

Jeg er veldig dårlig på navn, men det er helt klart at vi må vokte oss for venstrebacken, høyrebacken og høyrevingen.

Pubikum har betydd mye for Elverum denne sesongen også både i Champions League, og ikke minst i seriespillet. Hva forventer du av Taiga’n og Elverumssupporterne mot Drammen?

De har vært der for oss hele veien, hver kamp hele sesongen, vi er forberedte på å gi dem noe å juble for i morgen så jeg håper de kommer i hopetall som alltid, og at de fortsetter å gi oss hjemmebanesteming på bortebane!

Lykke til mot Drammen Tine Poklar og Elverumsgutta!

Kampstart er 18:00 er du ikke på plass i Drammenshallen følger du kampen på Østlendingen.no