Didrik Linderud: -Forventer et Drammen som vil kjempe i 60 minutter – Elverum
Linderud fikk mange minutter på banen i denne kampen

Didrik Linderud: -Forventer et Drammen som vil kjempe i 60 minutter

I kveld 18:00 braker det løs i kampen mellom Elverum og Drammen i Drammenshallen. Elverum kan sikre gullet, mens Drammen kjemper om sluttspillplass!

Vi har tatt en prat med den unge fremadstormende Didrik W.Linderud foran kveldens oppgjør mot Drammen i GRUNDIGligaen. Med 5 serierunder igjen kan Elverum i kveld ta en historisk gullmedalje, hvordan påvirker det Elverumsgutta tro?

Didrik Linderud, det er tid for å gå inn i sluttspurten av GRUNDIGligaen, hvordan vil du bedømme Elverumslaget nå før det braker løs mot Drammen på bortbane?

Vi kommer jo fra kamp mot St.Hallvard som var litt under pari for vår del, men alt i alt førler jeg vi er der vi skal være før vi møter et lag som Drammen. Vi er klare for kamp!

Drammen har historisk sett vært et godt håndalllag, selv om Elverum nå har gått forbi og vært det ledende laget i dette oppgjøret. Hva tenker du blir utfordringen i Drammen?

De er veldig gode hjemme, de siste årene har vi kanskje vært det ledende laget, men i Drammenshallen har det som regel bare blitt knepne seiere. Det kommer til å bli en tøff kamp, de kommer til å være godt forberedt og de vet hva de skal gjøre. Så det handler om at vi klarer å stoppe det de kommer med

Elverum har spilt en veldig god sesong, med både Champions League og dere kom dere til Cupfinalen. Nå har vi kommet inn i en litt roligere periode her i serieinnspurten, nå kan dere avgjøre serien mot Drammen 4 runder før slutt, hva betyr det for dere spillere?

Først og fremst er det et tegn på at vi har gjort en veldig god sesong, og kan ta det som et klapp på skuldra. Samtidig er det viktig å ikke la det være en hvilepute, slipper vi oss litt ned mot Drammen så ryker vi på et tap. Vi vil bare vinne hver kamp vi stiller opp i, og det er det som gjelder nå. Vi tenker på seier mot Drammen og ikke på seriegull!

Seier i kveld blir viktig, og Drammen har også noe å spille for, de ligger på en åttendeplass, med Lillestrøm tett på bak. Hva tenker du det vil ha å bety for kampen?

Drammen kommer uten tvil til å være veldig tente, de har vaket rundt sluttspillplass store deler av sesongen, og de ligger jo vedlig godt an til å ta den også, selv med Lillestrøm i ryggen. Det blir definitivt ingen enkel kamp i Drammenshallen i kveld

Vi har møtt mostandere denne sesongen som har dratt tempoet ned og motstandere som har dratt tempoet opp. Dine tanker om Drammenskampen, hva bli nøkkelen for å ta poengen i kveld?

Vi må bare spille vårt spill, så tror jeg vi har det vi trenger for å stå imot Drammens taktikk, uavhengig av om de øsnker å dra tempoet opp eller ned, vi har taklet det meste i løpet av sesongen.

Drammen har slitt den sesongen her sammenlignet med sine tidligere sesonger. Hvilke spiller utmerker seg speseilt hos Drammen sett fra ditt ståsted?

Hippe har hatt en sentral rolle de siste sesongene, de har rutinerte spillere som Spanne, en god målvakt i Kolstad Holm og Thomas Boilesen har også gjort det bra i det siste. Det er mange talenter i det laget, som absolutt kan utfordre oss.

Publikum har betydd mye for Elverum både hjemme og borte, nå lukter vi på seriefinale, hva forventer du av Elverumspublikummet i Drammenshallen i kveld?

Jeg er overbesvist om at de kommer til å stille mannsterke i Drammen som alltid, skape en herlig stemning, og stå på i 60 minutter, så vi kommer nok ikke til å føle oss på bortebane i kveld. De gjør en fantastisk jobb og det hjelper oss veldig!

Vi ønsker Didrik Linderud og Elveurmsgutta luykke til med kveldens oppgjør mot Drammen som har avkast 18:00.
Er du ikke på plass i Drammenshallen, kan du følge kampen på Østlendingen.no