Kampreferat Drammen – Elverum – Elverum

Kampreferat Drammen – Elverum

Seier og seriegull!

Et heltent Elverum gikk til verks mot Drammen i går kveld og det var Josef Pujol åpnet kampen med to fine innspill til Petter Øverby som scoret våre to første mål. Som ventet var Drammen også på fra start og ville vise at de virkelig vil klore til seg sluttspillplass og det fører til at store deler av førsteomgang er jevnspilt. Vi spiller oss til gode sjanser fremover men ved den minste feil er Drammen lynraske i kontra og straffer oss for våre feil. Morten Nergaard som er kjent for å like seg godt i store anledninger fikk nok utover i 1. omgangen kjenne lukten av gull, for han vartet opp med noen gode redninger samtidig som vi satte sjansene fremover. 10-10 etter 22 minutter ble til 11-15 til pause.

I pausen hadde nok gutta blitt enige om at de ønsket å sage greina så tidlig som mulig for det var et skjerpet Elverumslag som kom ut på banen etter pausen og tok kommandoen. Vi økte ledelsen til 7 mål og kunne konsentrere oss om å kontrollere kampen inn til SERIEGULL! Morten fortsatte å redde baller og fremover så bidro alle gutta med å sette inn baller jevnt og trutt bak Kolstad Holm i Drammensmålet. Ved 9 målsledelse etter 23 minutter av 2. omgang så tok Taigan frem hatter, drakter og skjerf av gull og det runget «Vi har vunnet gull i år, hurra hurra» i Drammenshallen. Det var ikke noen tvil, vi hadde vårt 2. seriegull i vår hule hånd.

Mot slutten av kampen fikk vi vist frem hvilken bredde vi har i stallen og hvor sultne gutta er på å levere. Vegard kommer inn i målet og fortsetter trenden til Morten med å redde baller,  Bliznac viser seg frem også i angrep, og Sander Wennberg Linderud kommer inn og viser frem en leken assist til Børresen.

Allerede på søndag blir første mulighet for å vise støtte og hylle gullguttene når vi tar imot Fyllingen til kamp i Terningen Arena klokken 18.00 –  Deretter er det El Clasico i Terningen Arena mot Haslum onsdag 15. mars før vi får utlevert gullmedaljer i siste hjemmekamp mot Lillestrøm den 19. mars! Så her kommer det tre kamper viktige kamper å møte opp på. Billetter er allerede i salg både på ehh.no og på våre faste utsalgssteder.

Vi gratulerer alle gutta, trenerteamet og støtteapparatet, samarbeidspartnere og supportere med seriegull!