Historie fredag: Mitt minne – Stein Erik Rasch, A-lagsdebut 1960 – Elverum

Historie fredag: Mitt minne – Stein Erik Rasch, A-lagsdebut 1960

Ny historie hver fredag!

 – Måten jeg kom bort i håndballen på, glemmer jeg ikke. Jeg var 15 år og skulle padle nordover Glomma fra Prestegarden for å jakte ender på Øya ved folkehøgskolen.  Utenfor håndballbanen, der Rolfshallen ligger nå, fløt det en håndball i vannet, og på elvebredden sto Thor Nohr.  -Hent ballen à, Stein Erik, nærmest kommanderte han. Jeg gjorde som han sa og gikk i land.  – Nå kan du stå i mål, sa Thor, som visste at jeg hadde vært keeper på folkeskolen. Jeg stilte, i gummistøvler,  og klarte meg tydeligvis bra.  For jeg ble nemlig bedt om å komme på neste trening.  Det gjorde jeg , og dermed var min håndballkarriere i gang.
 
Etter at klubbens andre seriemesterskapet ble sikret mot Drammen onsdag så bretter vi opp armene igjen mot Fyllingen på søndag  Vi sikter selvfølgelig mot seier og mot poengrekord hvis vi vinner resten av seriekampene.
Stein Erik skal selvfølgelig på kamp han også og står som sedvanlig og selger lodder til «halve potten». Løp og kjøp!
God helg og velkommen til kamp!
Skrevet av
Hein S. Ekeberg