Håkon Ekren har signert ny 2-årskontrakt! – Elverum

Håkon Ekren har signert ny 2-årskontrakt!

I dag ble det klart at Håkon Ekren har signert en ny 2-årskontrakt med oss – og vi har tatt en prat med han:

Først, gratulerer både til deg og klubben med signering av ny 2-årskontrakt!
Tusen takk!

Du er inne i din 4. sesongen med kamper for A-laget allerede og har gått fra innhopp til å bli en avgjørende bidragsyter for suksessen i år blant annet. Hva er dine høydepunkter så langt i karrieren?
Det har vært mange høydepunkter til nå, men det å ha fått spille i Champions leauge må nok være det største jeg har opplevd til nå! Ellers henger seriegullet og sluttspillgullet i fjor ganske høyt!

Hvis vi ser fremover, hva er dine mål på vegne av deg selv og laget?
Mitt mål som håndballspiller er å bli så god som mulig, så får vi se hvor langt det tar meg. For laget sitt del så er det først og fremst å vinne kamper, men også titler og prestere godt i CL.

Du har gått rekkene i Elverum gjennom yngres avdeling, via rekrutt og til a-stallen,
hva vil du trekke frem som er avgjørende for at du har lykkes med å slå igjennom på håndballbanen?

En veldig viktig faktor har vært de utrolig flinke folkene rundt meg på veien, fra yngres, på videregående og på rekrutt/a-laget! Jeg vil spesielt trekke frem Jon Refseth og Raymond Hamar som har hatt en stor rolle i min utvikling.
Ellers har all treningen hatt veldig stor betydning. Både den med lagene, og timene som har blitt lagt ned utenom.

Spillere i yngres avdeling legger merke til og ser opp til at lokale spillere lykkes med å spille seg opp i a-stallen, hvilke tips vil du gi våre unge håpefulle på veien?

Mitt beste tips er å trene. Det er faktisk sånn i de aller fleste tilfeller at den som trener mest, blir best! Ellers vil jeg si at det viktigste er å ha det morsomt med håndballen.

Lykke til med serieinnspurten og sluttspillet!

Tusen takk for det!