Lagkaptein Morten Nergaard inn mot El Clasico – Elverum
Nergaard er klar for kamp!

Lagkaptein Morten Nergaard inn mot El Clasico

Vi har tatt en prat med kaptein Morten Nergaard i Elverumsburet, foran storkampen kommende onsdag

 

Hei Morten, på onsdag venter Haslum på hjemmebane i sesongens El Clasico, hva tenker du om den kampen?

Først vil jeg si at det er veldig deilig å ta imot Haslum hjemme og at seriegullet allerede er i boks. Det kommer helt sikkert til å bli en tøff og jevn kamp. Vi ønsker å rette opp det forrige hjemmetapet mot Fyllingen Bergen. Vi kommer til å være så godt forberedt vi kan være, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å ta to poeng mot Haslum.

Sist tapte vi mot Fyllingen Bergen, hva må vi forbedre inn mot Haslumkampen?

Vi fikk se at vi må være 100 % tilstede for at vi skal vinne Grundigligakamper. Så det kommer til å være en helt annen tenning og guts. Vi må få til ett bedre angrepsspill og sette sjansene våre.

Haslum er det eneste laget som vi ikke har beseiret så langt i sesongen, bare tilfeldigheter eller hvorfor passer Haslum oss dårlig?

Det tror jeg er ganske tilfeldig. Jeg føler ikke at Haslum passer oss dårlig. Vi har slått de ut av sluttspillet ett par år på rad. Det er alltid morsomme kamper mot dem og de siste årene er det vi som har vært storebror!

Om drøyt to uker starter sluttspillet, dine tanker om det og hvilke blir våre største konkurrenter i kampen om Champions Leagueplassen?

Det er vårt store mål i sesongen sammen med Champions League. Jeg håper selvsagt vi fortsetter trenden med å vinne sluttspillet. Dette året har vi hjemmebanefordel og det er en stor fordel for oss. Det er mange lag som kan være med å sloss om sluttspillgullet, men jeg tror det blir Elverum – BSK i finalen.

Hva skal til for at vi klarer å gå hele vegen i årets sluttspill?

Vi må spille som vi har gjort i hele år. Trenger ikke å finne opp kruttet igjen. Vi har bevist at vi har vært det beste laget og Elverum er og skal forbli sluttspill-laget. Vi har hatt ett meget godt forsvar i hele år og i angrepsspillet har vi mange som kan melde seg på. Vi er ikke avhengig av en eller to spillere som må ha dagen. Vi har en stor bredde med veldig mange gode spillere.