Tid for revansje! – Elverum
Pujol er klar for kamp mot Haslum

Tid for revansje!

Onsdag 20:00 kommer Haslum Hk på besøk i Terningen Arena!

Endelig er det Haslum HK med som tar turen til Terningen Arena. Sesongen til bæringene har ikke levd opp helt til de forventningene som de hadde før sesongen. Med et meget sterkt lag på papiret, og at Elverum skulle spille Champions League, var det mange som regnet med laget til Tom-Eirik Skarpsno i kampen om seriegullet. Seriegullet har Elverum sikret allerede og Haslum spiller for å bli best mulig plassert i ligaen. Rødtrøyene har fortsatt en mulighet til å kapre 2.plassen, men da er de nødt til å vinne sin tredje seier mot Elverum for sesongen på onsdag.

 

Ja, du leste riktig. Haslum har vunnet begge kampene mot Elverum dette året. I seriekampen før jul spilte Haslum ut Elverum i sin egen hall og vant meget fortjent 35-29. I den kampen var Haslum bedre i alle ledd og de hadde en Eirik Køpp som spilte sin livs kamp, noe som endte i hele 11mål for sørlendingen. I det andre oppgjøret mellom lagene endte det med en knepen seier 28-26 til Haslum. Elverum var det førende laget i store deler av kampen, men Haslum og Erlend Mamelund spikret igjen bak og tok over kampen de siste 10-15 minuttene. Dette var jo også cupfinalen, så dette tapet var nok mye surere enn serietapet.

 

I morgendagens kamp er det første gang denne sesongen at Haslum kommer på besøk til Norges beste håndballhall, og det blir spennende å følge med på hva Elverum gjør i denne kampen. Elverum har som sagt bare æren å spille om, men de er helt sikkert gira på å spille av selvtillit på et godt Haslumlag onsdag kveld klokken 20:00. Dette kan også være siste gang Erlend Mamelund spiller håndball i Hedmark, og Elverums supportere og spillere vil nok helst at evigunge Mamelund reiser herifra uten poeng, nok en gang.

 

En annen som kanskje gjør sin siste opptreden på lenge i Terningen er den fantastiske treneren Tom-Eirik Skarpsno. Haslumlegenden har etter mange år i trenerstolen hos bæringene takket ja til å være assistenttrener i den danske toppklubben Team Tvis Holstebro. Det blir helt sikkert fyr i teltet mellom Apelgren og Skarpsno denne kvelden også, så publikum bør finne sin plass i Terningen Arena.

 

Av Haslums spillere er vi nødt til å nevne de to kommende bundesligaspillere Eirik Køpp og Simen Schønningsen som bekler hver sin back. Køpp er en skuddmaskin som garantert kommer til å ta nivået i verdens tøffeste liga med et par års erfaring. Den tidligere Fjellhammerspilleren Schønningsen har noen år i Haslum. Fetsundgutten har vært god lenge, og det er helt naturlig at han tar neste steg i karrieren. Høyrebacken ble toppscorer med hele sju mål i finalen i Oslo Spektrum. Køpp reiser til Gummersbach og Schønningsen forsøker seg i Balingen.

 

Spilleren som avgjorde cupfinalen i romjulen var Anders Røe. Den anvendelige bakspilleren har slitt mye med skader i den siste tiden, og det blir spennende å se om Haslums kaptein entrer banen onsdag kveld. Røe er en type som alltid finner frem det lille ekstra når erkerivalen Elverum står på motsatt banehalvdel.

 

For Elverum er alle mann klare til dyst mot Haslum. I de to foregående kampene manglet Elverum en del spillere og noen av spillerne hadde akkurat kommet tilbake fra skade, så det blir spennende å følge en spiller som Pujol som for første gang er 100% klar for match. Det samme gjelder den gode bakspilleren Tine Poklar. Sloveneren pådro seg en skade i seriekampen mot Haslum før jul, men er etter rapportene også helt klar etter denne skaden nå.

Det er helt sikkert en meget revansjelysten gjeng fra Elverum som er villig til å gjøre hva som helst for å vinne kampen, selv om det i utgangspunktet ikke har noe å si for Elverum i serien. Før cupfinalen mente Haslum at de hadde det psykologiske overtaket etter å ha vunnet i Bærum før jul. For å ta igjen dette må Elverum vinne kampen i Terningen.

 

Hallen begynner å fylles! Ses vi på kamp?

 

HEIA ELVERUM!!!