Tine Poklar, klar for ny sesong i svart og hvitt! – Elverum

Tine Poklar, klar for ny sesong i svart og hvitt!

Sloveneren vil fortsatt være med på reisen i Elverum!

Elverums Tine Poklar har signert ny kontrakt med Elverum Håndball Herrer, det gjør at Sloveneren blir å se i svart og hvitt også neste sesong.

Det har gått rykter om at Poklat har hatt tilbud fra andre Champions League-klubber ute i Europa, vi er beæret over at han tilbudene til tross velger å bli i Elverum for å kjempe om edle metaller med Elverum og ta enda et steg ute i Europa.

– Tine Poklar har vært en bærebjelke denne sesongen og viser god moral både i trening og kamp. Det er bare å se på hva han har prestert denne sesongen. Han har vært meget bra og er en viktig signering for oss, sier sporstlig leder i Elverum Håndball Bjørnar Myhren til lokalavisa Østlendingen.

At han velger å bli i Elverum, når andre Champions Leagur klubber har kommet med tilbud får frem smilet hos Myhren.

– Det må være en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Så tror jeg Tine har fått et hjerte for klubben. Han virker å trives veldig og han er en fin gutt som passer bra inn i gruppa, sier Myhren til Østlendingen.

Tine Poklar kom til Elverum foran 2016/2017 sesongen og hva opprinnelig tiltenkt en oppgave i forsvar, der har han levert som forventet, men han har også blitt en viktig brikke fremover på banen, med offensivt spill og rutine, har han vært en viktig brikke, ikke minst når Elverum har kjempet om poeng ute i Europa denne sesongen.

Poklar ble Elverums toppscorer med sine 43 mål i Champions League denne sesongen, og han står med 51 scoringer på 20 kamper hittil i GRUNDIGligasesongen.

Vi takker for at Tine er med oss videre i kampen om Europa!