Lillestrøm på besøk, i sesongens siste seriekamp på hjemmebane! – Elverum

Lillestrøm på besøk, i sesongens siste seriekamp på hjemmebane!

Bli med når Elverum sikter mot nye rekorder og seier i serieavslutningen på hjemmebane, kommende søndag!

Sesongens siste hjemmekamp i seriespillet står for tur, og denne gangen er det krigeren fra Romerike som kommer på besøk. Lillestrøm topphåndball som trenes av Stian Bjermeland setter seg på bussen med Terningen Arena i sikte på søndag. Kampen som har avkast 18:00 betyr enormt mye for de gule og svarte. Med seier er de mest sannsynlig sikret ny kontrakt i Grundigligaen, og med tap er det fare for at Falk Horten skal snyte dem for denne billetten.

 

Gjestene har i alle år spilt et utradisjonelt 3-2-1(3-3) forsvar som Elverum mange ganger har slitt ganske mye mot. Sist de var oppe vant de jo som kjent kampen i Skedsmohallen før de rykket ned senere den sesongen. I det siste har de også utviklet et ålreit 6-0 forsvar som også kan demme godt opp mot 7 mot 6 fra motstanderen.

 

På gjestens lag må Apelgren og co se opp for den eksplosive bakspilleren Trym Bilow-Olsen. Bilow-Olsen er på mange måter den store stjerna i et hardt kjempende LTH. Med blant annet sine gode grunnskudd har han lurt keeperne i ligaen hele 108 ganger så langt. Det gjør at lysluggen er oppe på tredjeplass på toppscorerlista. Hvor mange skudd han har brukt vites ikke, men Bilow-Olsen har aldri vært redd for skyte.

 

I kassa har LTH klubbspilleren Stian Mathiesen, som også er kaptein for laget. Den 30-år gamle keeperen har en rekke u-landslagskamper for Norge, men har aldri tatt det siste steget opp. Tilbudene fra andre klubber har vært der, men Mathiesen trives best på Romerike. Om Lillestrøm skal ha mulighet for poeng må Mathiesen stenge buret for gjestene på søndag.

 

Den siste som vi velger å trekke frem er en spiller som har gjort en bra sesong for LTH. Stian Gabrielsen som blant annet har vært i Follo og Herulf har i den siste tiden gjort det bra på høyrebacken til laget som per nå ligger som nr 10 på tabellen. Med et målsnitt på 4,7 er det kun 11 spillere som har satt ballen i nota oftere enn 90-modellen fra Oppsal.

 

For Elverum blir det helt klart en spesiell aften som du faktisk ikke kan gå glipp av. Uansett resultat så mottar de svarte og hvite gullmedaljene etter et fantastisk seriespill. Michael Apelgren og guttene er garantert ivrige på å vise seg fra sin beste side når de skal opp på podiet og få beviset for at de har vært best i årets sesong.

 

I tillegg til dette er nok alle på laget fullt klar over at det faktisk nå sesongen starter. Det uttalte målet er gull i sluttspillet, og det er dette som fortsatt er målsetningen. Med 1.plass i serien har Elverum opparbeidet seg hjemmebanefordel til det starter der. Selv om all trening nå om dagen er rettet mot dette, så er det utrolig viktig å vinne kamper. Lillestrøm er såpass gode at om ikke alle i Elverumslaget er 100% på, får de en krevende kamp mot et hardt kjempende Lillestrøm.

Vi gleder oss til ny kamp på søndag, la oss fylle hallen og gi gutta en hyllest for en hittil magisk sesong!

Kampstart er 18:00 på søndag! Billetter kjøper du på ehh.no

Veolkommen til Norges Tøffeste Håndballshow i #FULLHALL!