Søndag kan Elverum, slå sin egen klubbrekord! – Elverum

Søndag kan Elverum, slå sin egen klubbrekord!

Tampen brenner, i ferd med å gjøre en braksesong!

Elverum tar søndag imot Lillestrøm til siste hjemmekamp i sesongens seriespill. Elverum er allerede sikret gullet og får medaljen rundt halsen søndag kveld, men det er fortsatt mer å spille om for gutta i svart og hvitt.

Med en ståenda poengrekord på 37 poeng i norsk toppserie, lukter Elverum med sesongens 36 poeng på ny klubbrekord.

Elverums stående rekord på 37 poeng, er fra sesongen 2010/2011 når Haslum tok seriegullet med sine 38 poeng.

En ny rekord vil føje seg inn i rekken av andre rekorder for Elverum denne sesongen, som fra tidligere kan sikte til Klubbrekord også i Champions League, hvor de denne sesongen sikret 8.poeng, et poeng mer enn fjorårssesongens 7 poeng.I tillegg har Elverum sikret et rekordtidlig seriegull, da 4 serierunder sto igjen i det Elverum kunne krones som seriemestere.

Så bli med på gullfesten, det er VI sammen som tar oss til nye rekorder og meritter! Velkommen til Norges Tøffeste Håndballshow i Terningen Arena!