Elverum Håndball Herrer beklager opptreden i Lillestrøm-kampen – Elverum

Elverum Håndball Herrer beklager opptreden i Lillestrøm-kampen

Reaksjonene har vært mange i håndball-Norge etter at Elverum og Michael Apelgren med fullt overlegg pådro seg fire røde kort i søndagens kamp mot Lillestrøm.

Mandag ettermiddag gjennomførte Elverum Håndball Herrer et styremøte med en grundig gjennomgang av saken sammen med trener Michael Apelgren.

– Vi hadde en god gjennomgang der Michael begrunnet sine valg, og vi var enige om at vi hadde ulikt syn på saken, sier daglig leder Erik Henriksen.

Han beklager måten Elverum opptrådte på.

– Gårsdagen ble en lite hyggelig opplevelse for oss i Elverum håndball Herrer. Måten vi opptrer på i kampen mot Lillestrøm strider mot de verdier som klubben ønsker å stå for, og vi beklager den belastningen som dette har påført klubben, våre samarbeidspartnere og norsk håndball, sier Henriksen.

Norges Håndballforbund har bedt om en skriftlig redegjørelse innen 22. mars.

– Vi kommer selvsagt til å svare opp de spørsmålene som NHF har stilt oss innen fristen, så vil vi avvente et eventuelt svar fra håndballforbundet, sier Henriksen.

Trener Michael Apelgren har ingen god følelse etter det som har skjedd, men står for det valget han tok.

– Jeg forstår at folk reagerer, og var forberedt på at det ville bli store reaksjoner. Jeg står likevel for det valget jeg tok. Jeg kunne valgt å si at vi ikke gjorde det med vilje, men valgte å være ærlig. Jeg håper det lønner seg, sier Apelgren.