Elverum valgte Drammen i kvartfinalen! Eventyret starter snart! – Elverum

Elverum valgte Drammen i kvartfinalen! Eventyret starter snart!

Elverum har talt, og kvartfinalene er klare!

Onsdag var seriespillet i GRUNDIGligaen over, og torsdag morgen var det klart for valg av sluttspillmotstandere, mellom de 8 kvalifiserte lagene.
Elverum ble seriemester og var dermed først ut, og kunne velge mellom Drammen og Kolstad. En håndsopprekkning blant Elverumsspillerne resulterte i at Elverum valgte Drammen som kvartfinale-motstander i sluttspillet.

Elverum har hjemmebanefordel og begynner hjemme 29.mars, bortekampen i Drammenshallen spilles 5.april, og en eventuell siste kamp spilles i Terningen Arena 9.april.

De andre kvartfinalene er selvfølgelig også klare.
Bækkelaget kunne velge mellom Kolstad og Bodø, de falt ned på Bodø.
Haslum kunne velge mellom Kolstad og FyllingenBergen og valgte trønderne, mens ØIF Arendal dermed måtte ta FyllingenBergen som sto igjen til slutt.

Kvartfinalene blir som følger:
Elverum – Drammen
Bækkelaget – Bodø
Haslum – Kolstad
ØIF Arendal – FyllingenBergen

Slik spilles Sluttspill GRUNDIGligaen Menn
I alle rundene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra GRUNDIGligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles ekstraomganger og eventuelt 7m-kast etter bestemmelsene etter bestemmelsene i § 10 i Kamp og konkurransereglementet.