Nr.7 Kolstad – alt du trenger å vite inn mot sluttspillet! – Elverum

Nr.7 Kolstad – alt du trenger å vite inn mot sluttspillet!

1.Elverum
2.Bækkelaget
3.Haslum
4.ØIF Arendal
5.FyllingenBergen
6.Bodø
7.Kolstad
8.Drammen

Nedtellingen mot sluttspillet fortsetter og i dag er det Kolstad sin tur!
Kolstad har akkurat fullført den såkalte «vanskelige 2. sesongen» etter opprykket til eliteserien.
Høstsesongen startet veldig bra, med seiere mot Lillestrøm, Bodø og Drammen. Uavgjort mot et Bækkelaget som skulle vise seg å ta sølvet og 1-målstap mot Haslum som endte på bronse er også gode resultater. I nest siste serierunde før jul tar Kolstad med seg 2 poeng hjem til jul fra Oslo når de slår Bækkelaget 32-29. Ved å ta 3/4 poeng mot Bækkelaget viser Kolstad at de vil hevde seg i årets serie! De lå lenge plassert  topp 4 i høstsesongen og så ut til å skulle gjøre det veldig bra, men desverre ble det en rufsete vårsesong for trønderne som ikke klarte å følge opp de gode resultatene fra høsten. Tap 34-21 mot Drammen, 29-27 mot Halden, 25-24 mot Falk Horten ødela litt av den fine  poengfangsten og muligheten til å havne enda noen plasseringer høyere i årets serie. Uavgjort mot ØIF og 2-måls seier over Fyllingen i siste serierunde var lysglimtene i vårsesongen. Alt i alt godkjent 2. sesong av Kolstad i Grundigligaen.

Mishels Liaba har dundret inn 107 spillermål i serien, noe som gjør han til den med nest flest spillermål i årets Grundigliga. Klubber har fått øynene opp for han og i desember ble han  klar for Alsingsås i den svenske eliteserien!. Andre å legge merke til fremover er Lasse Balstad (72 mål), Petur Palsson (58 mål), og Truls Moe Fjeseth (43 spillemål+56! straffemål). Ellers har Kolstad et tøft og kompakt forsvar og det er vondt å komme inn i midten der hvor man møter på Balstad, Liaba og Palsson.

Kolstad skal nå møte Haslum til kvartfinaler i sluttspillet, lagene som også møttes i nettopp kvarfinalen i fjor. Den duellen gikk Haslum ut av med 30-29 i første møte og 29-24 i andre møte.
Første kvartfinale i årets serie spilles den 29.03 i Nadderud Arena kl. 1830. Der vil det garantert bli trøkk, og er det et lag som virkelig kan kjempe Haslum ut av stilen så er det Kolstad. Vi er sikre på at Mishels Liaba og Petur Palsson vil avslutte med stil i Kolstad.