Vi tar temperaturen på Drammens rutinerte keeper Mathias Kolstad Holm – Elverum
Keeperduellen kan bli avgjørende?

Vi tar temperaturen på Drammens rutinerte keeper Mathias Kolstad Holm

Første sluttspillkamp nærmer seg! Onsdag er det klart for Elverum -Drammen i Terningen Arena!

Hei Mathias, på onsdag venter den første kvartfinalen i best av tre mot Elverum, dine tanker om kampen?

Elverum er det desidert beste laget i ligaen for tiden og de har slått oss klart/for lett 3 ganger i år dessverre. Men nå er det sluttspill og selv om det åpenbart blir en tøff utfordring for oss så må vi tenke at alt er mulig.

Hva skal til for å slå Elverum i Terningen Arena?

Vi må opp på et mye høyere nivå enn det vi har vist mot dere tidligere. Vi må sørge for færre gjennombrudd og innspill til strek + prøve å få så mange enkle mål via kontra/ankomst som mulig.

Etter mange år i Grundigligaen så er du en av ligaens rutinerte spillere, hva skjer i kroppen når du går inn i sluttspillet?

Hehe, det skjer ikke så mye i kroppen men merker at det kikker inn et ekstra gir i hodet. Vinn eller forsvinn er alltid motiverende! Syns egentlig det er litt rart at sluttspillet er det som nå teller mest. Skal ikke mange årene tilbake for at det var serien som var viktigst og sluttspillet var en slags Donaldcup.. I mine øyne er det litt risiko for det mest stabile laget også; hvis DHK var det klart beste laget over alle kampene ville i alle fall jeg syns det vært urettferdig om vi ikke fikk CL pga et uhell i sluttspillet.

For oss i Elverum er kampene mot Drammen blant de virkelig store, med tanke på historikk og klubbtradisjoner. Når er Drammen igjen med i den absolutte toppen av ligaen?

Vi i Drammen syns også alltid kampene mot Elverum er ekstra stas, gode minne og tighte fighter om gull og medaljer. Jeg tror vi blir et klart hakk vassere neste år og så får vi se om ikke vi nærmer oss toppen i løpet av kanskje 2 år. Jeg er i alle fall alltid forsiktig optimist!

Tusen takk, lykke til med første kamp som braker løs allerede på onsdag!