Nr.1 Elverum – alt du trenger å vite inn mot sluttspillet! – Elverum

Nr.1 Elverum – alt du trenger å vite inn mot sluttspillet!

1.Elverum
2.Bækkelaget
3.Haslum
4.ØIF Arendal
5.FyllingenBergen
6.Bodø
7.Kolstad
8.Drammen

Sist ut i nedtellingen til årets sluttspill er Elverum!

Elverum har vært igjennom en imponerende sesong. I tillegg til både cup-spill og knallharde Champions League-kamper med suksess har Elverum også imponert i serien. Sesongstarten var på papiret meget vanskelig med Bækkelaget, ØIF Arendal og Kolstad i de tre første kampene. Elverum tok 2 poeng i alle tre kampene og skaffet seg en god start. Den gode flyten fortsatte samtidig med godt spill i Champions League og til tross for skader på flere nøkkespillere spilte faktisk Elverum hele 10 kamper før Haslum kom og stakk kjepper i hjulene for seiersrekken i starten av desember! Elverum tok deretter juleferie fra serien med to sterke borteseiere mot Kolstad og ØIF Arendal.

I romjula var det endelig duket for cupfinale for Elverum igjen og hele byen kjørte i skytteltrafikk inn til Oslo Spektrum. Det var tidenes sjanse for å sikre klubbens andre cupgull, men det ville Haslum ha en finger med i spillet her også. For andre gang på to forsøk så slår Haslum Elverum og flere tusen Elverumsinger må desverre returnere med et litt skuffende sølv fra spektrum.

Etter jul fortsatte Elverum det gode spillet fra serien før jul og sikret seg et rekordtidlig seriegull 4 serierunder før slutt. De eneste som klarte å tukte Elverum i vårsesongen var FyllingenBergen som selv sa de skulle over fjellet å «unytte gulrusen» til Elverum serierunden etter gullet var sikret. Fyllingen vant 26-25 og påførte Elverum det andre og siste tapet i årets seriespill.

Til tross for overlegent seriegull må vi ned på 7. plass på toppscorerlista for å finne den første Elverumsspilleren.
Der finner vi André Lindboe med 64 spillermål og 36 straffemål – Totalt 100 mål.
Den neste på lista er Tamás Iváncsik. Den høyt meriterte ungareren har scoret 52 spillermål og 37 straffemål i årets serie. Den spilleren med flest spillermål for Elverum i år er Erik Thorsteinsen Toft med 74 spillermål!

Elverum er regjerende sluttspillmester og har nå vunnet 5 sluttspillgull på rad. Konkurransen tilspisser seg og det er flere lag som har begynt å innse at den store guleroten nå ligger i sluttspillet. Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet å se om noen klarer å stikke kjepper i hjulene på Elverum i år!?

Første hinder ut er Drammen i  kvartfinaleserie. Det første møtet finner sted i Terningen Arena onsdagklokken 18.30 med returmøte i Drammenshallen den 5. april klokken 18.00
De 10 siste oppgjørene mellom Elverum og Drammen har endt med 8 seire til Elverum, 1 uavgjort og 1 seier til Drammen med en total målforskjell på 263-236 i favør til Elverum.

Endelig er venteiden over, sluttspillet er her!