Elverum Håndball vokser på Hamar! – Elverum

Elverum Håndball vokser på Hamar!

To nye samarbeidspartnere med på laget!

Elverum Håndball fortsetter arbeidet inn mot sesongen 2017-2018. Nå kan vi presentere to nye medlemmer av klubbens B2B Nettverk. De nye partnerne er Kontorleverandøren Hamar AS og Core Com AS.

Elverum Håndballs B2B Nettverk har fra starten i 2012 vokset voldsomt og er i dag et naturlig samlingsted for hele regionens næringsliv. Over 110 bedrifter har kommet med og treffes nå regelmessig for å utbytte erfaringer og skape business med hverandre.

I dag kan vi stolt presentere to nye forsterkninger: Kontorleverandøren Hamar AS og Core Com AS.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig, Elverum Håndball er glad for at Hamar-regionen nå melder seg på:

«Vi er utrolig glade og stolte over at vi hver uke får med nye samarbeidspartnere som ser verdien av å være en del av Elverum Håndballs B2B Nettverk. At vi vokser så kjapt viser på stor styrke innenfor nettverket og det viser også hvilke effekter som et medlemskap genererer. Vi hilser våre nye partnere varmt velkommen.», sier Björkman.