DHK i Drammenshallen – Elverum

DHK i Drammenshallen

På onsdag er det duket for kvartfinale nummer to mot Drammen i sluttspillet. Elverum møtte som kjent DHK for en uke siden, og den gangen var de hvitkledde et hakk for store for guttene fra Elvebyen. Denne gangen møtes lagene igjen til dyst, og det er DHK som har fordelen av hjemmebane denne kvelden. Etter at Elverum vant 27-22 i Terningen Arena er alt presset på Kristian Kjelling og hjemmelaget. DHK som så vidt berget sluttspillplassen imponerte de aller fleste i Terningen Arena. Kampen var jevnspilt og med litt tur så kunne den fort ha bikket rett vei for de blåkledde gjestene.

 

For en uke siden var de helt klart at guttene fra Elverum hadde hatt en tøff uke med mye som var med på å stjele fokus på den viktige kampen mot DHK. Etter en 1.omgang der de blåkledde styrte showet så malte hjemme maskineriet til Elverum i stykker DHK etter en langt bedre 2.omgang. Den store bredden ble tungen på vektskålen i den kampen.

 

I morgendagens kamp har begge lag fått enda en treningsuke bak seg, og lagene kjenner hverandre enda bedre, ettersom det blir det femte oppgjøret mellom lagene i årets sesong. Elverum har vunnet de fire foregående og må nok derfor se på seg selv som favoritter i denne kampen. DHK har etter en skuffende kamp i Drammenshallen i serien fått håpet om å slå Elverum i sluttspillet sin andre kamp. Etter en god prestasjon sist, så har nok også Kjelling fått fornyet håpet. Kjelling har også vist seg å være en fantastisk god signering for DHK.

 

På banen må Elverum se opp for spillere som Johannes Hippe, Oskar Olafsson, Erik Alm og Christian Spanne. Alle er spillere som på sitt beste holder et veldig høyt nivå. Ulempen til DHK er at de ikke har den bredden som Elverum kan vise til, men 1.sekseren er på nivå til seriemesteren. Bakerst har de også en vanvittig god målvakt i Mathias Kolstad Holm. Holm ble kåret til banens beste spillere i forrige oppgjør mellom lagene.

 

For Elverum så vet man ikke helt hva man kommer med. Elverum og Apelgren har fått en innstilling til dom, men den er enda ikke vedtatt. Laget har kanskje hatt en litt svakere periode etter at seriegullet ble sikret, men det jobbes knallhardt for å komme opp på sluttspillnivå på hver trening.

 

I Drammenshallen i morgen så ventes det mange elverumsinger som kommer for å støtte guttene, og det er en heltent gjeng som kommer for å ta seg videre til en semifinale. Første matchballen spilles i morgen og med seier til Elverum vil semifinalebilletten være sikret.

 

HEIA ELVERUM!