Drammensupporterne inn mot Drammen- Elverum – Elverum

Drammensupporterne inn mot Drammen- Elverum

Vi har tatt en prat med en håndballvant Drammensupporter. Marna Brit Gaustad i Ælvebredden gleder seg til kamp!

Ælvebredden, hvem er dere?

Ælvebredden er en frivillig organisasjon som består av mennesker som ønsker å være en del av DHK-familien. Det er ingen organisert drift bak navnet, men som det sier står vi ved bredden og heier på laget. Navnet passet bra mtp at Drammen deles i to av en elv også 🙂
Aktiviteten går i bølgedaler. Som i annen sport er det mange som er medgangsupportere. DHK har jo slitt et par sesonger og da daler interessen på sidelinjen også. Så før under, og etter kamp skjer det ikke så mye. De mest lojale setter seg i alle fall sammen på tribunen 🙂
Det er jo ikke til å legge skjul på at en god gjeng på tribunen kan være avgjørende for en kamp. Der er Taigaen helt suverene! Det er kommunikasjon mellom spillerne på banen og gjengen på tribunen – noe som gir litt ekstra for begge parter. I 2. kvartfinalekamp skal man ikke se bort fra at vi kanskje har et horn eller to på vår tribune også.

Med tap i første kamp, må Drammen vinne for å ha sjanse for avansement i sluttspillet, hvordan skal Ælvebredden bidra for at Drammen skal kunne ta poeng på hjemmebane?

Vi er veldig glade for at gutta våre klarte å holde 8. plassen og at de dermed fikk være med i sluttspillet. Vi så jo at det kom til å bli Elverum som motstander, men vi har faktisk slått de før. Til og med i Terningen Arena. Det har vært en vanskelig sesong med veldig ujevne kamper. Glimtvis har det vært veldig godt spill, både i forsvar og angrep. Og keeperen har hatt noen gode sterke kamper. Hvis alle de faktorene kan komme samtidig og vare i 60 minutter kan vi slå toppen også.

Lykke til med kampen mellom Elverum og Drammen, hvordan tror dere det ender?
Noen ord til de mange Elverumssupporterne som kommer til Drammen på onsdag?

Taigaen er alltid velkommen til Drammenshallen. Det er en trivelig og trofast gjeng som kommer hver gang de er her. Og det får oss til å stoppe opp og tenke litt på hvor heldige Elverum er som har den gjengen som sin 8. støttespiller. Forhåpentligvis kommer Ælvebredden i nærheten av det en gang igjen.

Til tross for all uro rundt Elverum den siste tiden har jeg tro på at dere går seirende ut av sluttspillet.

Neste sesong blir vi enda bedre og skal nå enda litt lenger i sluttspillet enn vi gjør i år!