Fredrik Ruud blir hovedtrener i Runar! – Elverum

Fredrik Ruud blir hovedtrener i Runar!

Trenertalentet griper sjansen i Sandefjord!

Han har fulgt Elverum Håndball i bakgrunnen i flere år. Som trener for rekruttene, tilrettelegger, klubbjournalist og assistenttrener for A-laget til Elverum Håndball Herrer.

Fredrik Ruud er en type som kommer til å bli savnet i Elverum, hans bidrag til klubben har betydd enormt og han skal ha en stor dose av æren for oppbyggingen av en av Norges beste junioravdelinger.

Fredrik er en taktikker, en dyktig utvikler som ser spillerne og som har mange strenger å spille på.

I tillegg til sitt bidrag på banen, har han vært svært delaktig i produktet du benytter akkurat nå, nemlig klubbens hjemmesider, oppdateringer i sosiale medier og annet redaksjonelt for klubben for noen år tilbake.

Nå er Fredrik klar som hovedtrener for Runar Sandefjord Håndball. Fredrik har vist i sin tid i Elverum at han er full av pågangamot og har vist at han har trukket til seg stor lærdom etter sin tid i klubben. Nå går vegen videre, og vi takker Fredrik for alt han har gjort for Elverum Håndball. Vi er stolte over å se at han nå tar skrittet videre og skal lede en gammel håndballstorhet og en tradisjonsrik klubb tilbake i håndballtoppen!

God reise Fredrik! Takk for laget!